Familia lui Petrică Cercel a făcut grătar în curtea capelei cimitirului! 

Familia lui Petrică Cercel îl va conduce astăzi pe ultimul drum pe regretatul manelist, însă pentru că mereu s-au respectat și au fost în centrul atenției, rudele cântărețului au pregătit bucate alese pentru cei care vin să-și ia adio de la el. Carne la proțap, grătare, și preparate care mai de care au fost făcute pentru această tristă zi din viața familiei Cercel.

Petrică Cercel va fi astăzi înmormântat, iar durerea e imensă pentru familia cântărețului plecat mult prea devreme dintre noi. Pentru că mereu s-au respectat și oamenii i-au admirat, rudele artistului sunt atente cu cei care vin să-i aducă un ultim omagiu manelistului.

Familia lui Petrică Cercel, grătare în curtea capelei

Astfel, pentru aceștia au pregătit grătare în curtea capelei cimitirului, carne la proțap, preparate care mai de care pentru cei prezenți la slujba de înmormântare, dar și la priveghiul de ieri, după ce trupul neînsuflețit a ajuns la cimitir.
Toți cei prezenți care vin să-i aducă un ultim omagiu au de respectat însă o mare condiția, vestimentația, astfel că dacă este obișnuită culoarea neagră în semn de doliu, familia lui Petrică Cercel a ales ca toți cei care vor să-și ia la revedere de la artist să o facă în haine albe.

Durerea de imensă, iar din imagini putem observa cum băieții lui Petrică Cercel sunt extrem de afectați, își strigă durerea și abia pot face față presiunii faptului că trebuie să-și înmormânteze părinte.

Petrică Cercel va fi condus pe ultimul drum de zeci de persoane

Familia, prietenii, colegii de breaslă, cu toții vor fi astăzi prezenți pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Petrică Cercel, răspus de COVID-19 în urmă cu trei zile, la un spital din Capitală.

Vestea morții a îndoliat o întreagă țară, asta deoarece Petrică Cercel era unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi, făcea parte din ”garda veche” a acestui stil muzical, iar acum melodiile lui vor rămâne în amintirea tuturor.

laur