Fanii lui Jador vor fi șocați! Am aflat motivul pentru care artistul și-a anunțat retragerea din spațiul public

Jador luptă pentru supraviețuire la Survivor, sezonul 2, în Republica Dominicană! Artistul a semnat cu Kanal D pentru show-ul ce urmează să înceapă în ianuarie.

Jador, la Survivor
Surse din anturajul artistului de la „Puterea Dragostei” susțin că acesta a negociat cu mai multe posturi tv pentru participarea la emisiuni concurs, însă până la urmă a ales “Survivor”, chiar dacă este o luptă pentru supraviețuire pe un termen de câteva luni. Reality show-ul filmat în Republica Dominicană va avea nume celebre în echipa Faimoșilor, printre cei care vor luptă alături de Jador se numără Alexandra Stan și Costi Ioniță.

Sezonul 1 Survivor câștigat de Elena Ionescu
Sezonul 1 Survivor a fost câștigat de Elena Ionescu, artistă care a luptat 5 luni pentru supraviețuire în Republica Dominicană. Cântăreața a reușit să strângă cele mai multe voturi din partea publicului, astfel că a primit un premiu în valoare de 250.000 lei, adică aproximativ 50.000 de euro, dar și marele trofeu.

”Nu îmi vine să cred nici acum, nu mă mai pot ține pe picioare. Vreau să dedic acest trofeu publicului, căci este al lor.

Mi-am luat în brațe copilul, l-am pupat, l-am simțit cât de tare a fost alături de mine. Îmi era teamă că nu o să mă mai recunoască. Vrea să se joace mereu cu mine, e o minune! Nu am încă forță să mă adun, atât de emoționată mă simt. Nu am simțit așa emoții nici când am urcat pe scenă”, spunea Elena Ionescu la “FanArena”, după ce a fost desemnată câștigătoarea trofeului Survivor, dar și sumei de 50.000 de euro .

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.