Fără cuvinte! Bărbat de 75 de ani, mort la 2 ore de la vaccinarea anti-covid-19. Ce a pățit, de fapt

Un bărbat de 75 de ani a murit la 2 ore de la vaccinarea anti-covid-19. Ce a pățit, de fapt, vedeți în articolul de mai jos.

Un israelian de 75 de ani a murit la două ore după ce a fost vaccinat împotriva coronavirusului. Cum s-a întâmplat totul

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, locuitor în nordul Israelului, a murit în urma unui infarct la circa două ore după ce a fost vaccinat împotriva virusului ucigaș, a anunțat Ministerul Sănătății, citat de Jerusalem Post.

Bătrânul avea condiții preexistente și suferise de atacuri de cord în trecut, a anunțat ministerul. De asemenea, directorul general al Ministerului Sănătății, Chezy Levy, a lansat o anchetă în legătură cu acest incident. ”Împărtășim durerea familiei”, a spus Chezy Levy într-un comunicat.

Cum a murit bărbatul de 75 de ani

Bărbatul a fost injectat în jurul orei 8:30 la o clinică, după care a rămas în cadrul unității, conform procedurii, pentru o scurtă perioadă de timp, pentru a se vedea dacă va avea efecte secundare. După ce acesta s-a simțit bine, clinica l-a eliberat.

Directorul medical Chezy Levy a menționat că primele concluzii arată că nu ar exista legătură între moartea bărbatului și vaccinarea acestuia.

Pfizer anunțase că două persoane au decedat după ce au fost vaccinate

În plus, trebuie precizat faptul că, după ce Pfizer a prezentat datele de siguranță la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, la începutul acestei luni, s-a constatat că doi participanți la studiu au murit după ce au primit vaccinul. Unul dintre decedați a fost ”imunocompromis”, ceea ce înseamnă că persoana respectivă avea o apărarea imună scăzută.

Atunci, Asociația Midaat din Israel a comentat acest raport al deceselor, anunțând că, atunci când vaccinurile sunt administrate populației cu risc, ”pot exista cazuri nefericite. Asta nu ar trebui să inducă nesiguranță în privința vaccinului, ci să ne facă să salutăm transparența companiilor farmaceutice în procesul de aprobare a medicamentelor”.

Probabil că vor mai exista morți, dar nu vor avea loc cu vaccinurile

De asemenea, asociația a menționat că în cadrul unor procese mari în care sunt implicați zeci de mii de oameni, decesul poate avea loc fără a avea vreo legătură cu procesul, dar că marile companii precum Pfizer sunt obligate să raporteze aceste morți.

”Conform datelor publicate, șase dintre participanții la experiment au murit, dintre care doi au primit vaccinul și patru din grupul de control”, a spus dr. Uri Lerner, directorul științific pentru Midaat. ”După o examinare aprofundată, nu s-a găsit nicio legătură între experiment și cauza morții”.

Teoria conspirației în ceea ce privește vaccinarea anti-covid

Astfel, teoria conspirației în ceea ce privește efectele secundare și pericolele pretinse ale vaccinurilor recent lansate împotriva virusului ucigaș s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare.

Principalele efecte secundare raportate în studiile vaccinurilor Pfizer și Moderna sunt durerea, umflarea și roșeața la locul injectării, dar și frisoanele, oboseala și cefaleea. Cei care au avut aceste efecete secundare nu le-au avut decât câteva zile.

Nu ar exista efecte secundare pe termen lung

Eventuale efecte secundare pe termen lung sunt necunoscute, chiar dacă oficialii din domeniul sănătății susțin că vaccinul nu va provoca așa ceva. De asemenea, în Israel, este de așteptat ca peste 80% din personalul medical să fie vaccinat.

Israelul a vaccinat 380.000 de cetățeni cu prima doză de vaccin coronavirus. 99.000 de persoane au fost vaccinate doar duminică.

Pe cine vaccinează Israelul la început

Acum, Israelul vaccinează personalul medical, persoanele cu vârsta peste 60 de ani și cei cu boli cronice și speră să treacă la vaccinarea profesorilor și a personalului școlii în această săptămână.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *