FARSĂ DUSĂ LA EXTREM! CUM ȘI-A PĂCĂLIT SOȚIA CARE NUMAI CE NĂSCUSE.

O proaspătă mămică a trecut prin momente dificile din cauza partenerului de viață pus pe glume. L-a doar câteva săptămâni după ce a născut a avut parte de o farsă de zile mari. Deși era obișnuită cu șotiile bărbatului, nu s-a așteptat la așa ceva.

O tânără a împărtăși pe rețelele de socializare farsa pe care soțul său i-a jucat-o. La doar câteva săptămâni după ce a născut a fost pusă în fața unei situații extrem de dificile. Într-o zis partenerul de viață a încetat să o mai ajute cu treburile casnice, nu s-a mai ocupat de bebeluș și nu a mai vorbit cu ea. Deși femeia a încercat să afle care este problema nu a fost băgată în seamă două zile la rând.

În cele din urmă soțul său a decis să îi spună de ce este supărat. Acesta i-a mărturisit că a făcut un test ADN, iar rezultatul a arătat că bebelușul nu este al lui, așa că va divorța și va pleca de acasă. Femeia a fost șocată de cele auzite.

„Sincer, habar n-aveam ce se întâmplă. Am încercat să vorbesc cu el, dar el a refuzat să spună ce nu e în regulă până când nu am izbucnit. Mi-a spus că mama sa a spus că bebelușul nostru nu prea seamănă cu el și i-a sugerat să facă în secret un test ADN. Am rămas fără cuvinte.

A spus că a făcut-o și a obținut rezultatele în urmă cu două zile și s-a dovedit că fiul nostru nu este al său și că se va muta din casă și va contacta un avocat dimineața. El a spus că nu vrea să se certe sau să audă o explicație. Știam că ceva este nu este în regulă cu reacția sa, deoarece de obicei nu este atât de calm.

L-am numit mincinos și i-am cerut să văd rezultatul testului pe care l-a făcut. S-a oprit, a izbucnit brusc în râs. Am rămas uimită. El a continuat să râdă și mi-a spus că totul a fost o farsă bine gândită”, a povestit tânăra mămică pe rețelele de socializare.

„Asta nu e o glumă, este un abuz”
Femeia a fost extrem de supărat și a considerat gluma soțului total nepotrivită. Chiar dacă nu a fost pentru prima dată când a fost victima farselor partenerului său, de această dată totul a fost mult prea exagerat.

În asentimentul său au fost și internauții care i-au dat dreptate și i-au spus că nu trebuia să îl ierte niciodată pentru o astfel de glumă, mai ales că se afla într-o perioadă delicată imediat după sarcină.

„Tremur de furie pentru tine. Soțul tău a fost în mod deliberat crud cu tine la patru săptămâni după naștere. Încă vă vindecați fizic de o procedură medicală majoră, pe lângă faptul că trebuie să vă confruntați cu toate schimbările hormonale ale nașterii. Asta nu e o glumă, este un abuz.”, a spus unul dintre internauți.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *