Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă a fost înșelată. Vestea tristă i-a dat-o o prietenă: ”Mi-a spus că l-a văzut…”

Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe a trăit dezamăgirea vieții ei, când a aflat că soțul ei o înșală. Aventura bărbatului a fost descoperită de o prietenă de-a soției sale, care l-a văzut pe acesta în compania altei femei.

Meirivone Rocha Moraes s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe, care a devenit soțul ei. Pe acesta îl cheamă Marcelo, iar căsnicia celor doi este pusă sub semnul întrebării, după ce infidelitatea bărbatului a fost scoasă la iveală de o prietenă de-a femeii, care l-a văzut pe acesta în compania altei femei. Prietena ei nu a stat pe gânduri și i-a spus lui Moraes despre ce este vorba, iar aceasta trece printr-o mare dezamăgire.

Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe a fost înșelată

Moraes și Marcelo au devenit un cuplu, după ce femeia a creat o păpușă din cârpe, căreia i-a cusut ochi, buze, nas și păr. Ulterior, i-a dat numele Marcelo și a devenit, în cele din urmă, soțul ei. Cei doi au și un copil împreună, pe nume Marcelinho, care este tot o păpușă din cârpe.

La un an după căsnicia celor doi, femeia suține că Marcelo a înșelat-o, după ce o prietenă l-a văzut intrând cu o altă persoană într-un motel. Moraes a povestit întâmplarea pe Tik Tok, iar videoclipul a strâns peste 1,6 milioane de vizualizări și 120.000 de aprecieri.

”Am aflat printr-o prietenă care mi-a spus că l-a văzut pe Marcelo intrând într-un motel cu o altă femeie, în timp ce eu eram internată trei nopți și trei zile cu Marcelinho, fiul nostru, care avea un virus. La început, am crezut că minte, dar apoi am început să mă uit prin telefonul lui și am văzut conversațiile, ceea ce m-a făcut să cred că el chiar mă înșală. Cearta a fost urâtă şi l-a speriat pe fiul nostru care plângea, aşa că am strigat la el: «Vezi ce ai făcut?» L-am întrebat cine este femeia și nu mi-a răspuns. Am vrut să-l scot din casă, dar copilul nostru crește și, în acest stadiu, i-ar fi foarte dor de tatăl său – de asemenea, dragostea pe care o simt pentru el m-a făcut să iert, nu complet, dar nu cred că aș putea trăi fără soțul meu”, a povestit Moares.

Păpușa din cârpe a fost creată de mama lui Moraes

Marcelo a luat naștere după ce mama lui Moraes i-a cusut o păpusă din cârpe, deoarece s-a săturat să audă că fiica ei nu are un iubit, nici cu cine să danseze. Astfel, cei doi s-au căsătorit în anul 2021 în luna decembrie și au ”făcut” un copil, pe nume Marcelinho, o altă păpușă din cârpe, care s-a npscut acasă, însă la care au asistat moașe și medici.

laur