Femeie de 44 de ani, mutilată de fostul iubit? Angela ar fi fost batjocorită de mai mulți bărbați!

Angela, o femeie în vârstă de 44 de ani, susține că a trecut prin clipe de groază, atât în Spania, în timp ce lucra într-un club, cât și în România. Aceasta ar fi fost mutilată de mai mulți indivizi, dar și de fostul iubit. Detalii cutremurătoare!

Angela Manole, batjocorită și mutilată?
Femeia din Galați, dezvăluiri cutremurătoare.
Angela Manole este o femeie în vârstă de 44 de ani, originară din Galați. Aceasta a venit la Acces Direct cu speranța de a i se face dreptate, după ce a susținut că ar fi fost batjocorită de mai mulți indivizi, în perioada în care lucra într-un club din Spania.

Angela Manole, o femeie din Galați, susține că ar fi fost abuzată de mai mulți indivizi

Angela a declarat că acum este divorțată și mamă a doi copii majori. Legat de clipele înfiorătoare din Spania, femeia a mărturisit că bărbații ar fi abuzat-o pe motiv că ea nu ar fi acceptat să întreține relații intime cu ei.

Sunt divorțată, am fost căsătorită. Am un băiat de 24 și o fetiță de 22. În anul 2017, pe 11 ianuarie am fost în Spania să muncesc. Am muncit 15 ani acolo. În clubul respectiv am fost luată cu forța, mi s-a pus ceva în pahar, o batistă la gură, m-au luat, m-au violat în grup, m-au muitlat, pentru că nu am vrut să merg cu niciunul dintre ei”, a spus Angela la Acces Direct.

Presupusa victimă a fost mutilată de fostul iubit?

În continuare, Angela a mărturisit că pe unii dintre indivizi i-ar cunoaște și că unul dintre ei ar fi chiar fostul soț al unei amice de-ale sale. Conform spuselor ei, femeia a luat măsuri și a depus plângere la Poliție în Spania.

„Pe unii dintre ei chiar îi cunosc, era fostul soț al unei prietene și prieteni de-ai lor. Mi-au propus să întrețin relații intime cu ei și nu am vrut. Eu stăteam și consumam, stăteam cu clienții de vorbă în club. Am stat doar 7 zile. Am depus plângere în Spania, dar nu mi-au făcut nicio dreptate”, a continuat ea.

Șocant este și faptul că după ce ar fi fost mutilată de acei indivizi, ar mai fi trecut prin astfel de momente dureroase din cauza fostului iubit. Angela Manole susține că bărbatul ar fi comis fapta în timp ce se aflau în intimitate, după ce ar fi amenințat-o că se omoară.

„Timp de 6 luni nu am știut că sunt mutilată. Și iubitul cu care am stat m-a mutilat și el. Nu înțeleg de ce se purta așa cu mine. Am fost 2 ani împreună. Mi-a zis că a fost obligat să o facă. L-am cunoscut întâmplător, pe stradă. După ce ne-am despărțit, mi-a trimis niște poze că se omoară. M-am dus după el să-i sar în ajutor și după aceea, în intimitate, m-a tăiat”, a mai transmis ea.

Ba mai mult, Angela susține că fostul iubit i-ar fi spus că ar fi fost obligat să o motiveze, pentru a o „transforma în bărbat”. Femeia a povestit că abia a reușit să scape din mâinile lui.

„Mi-a zis că a fost obligat să mă transforme în bărbat. Cred că a fost obligat de cei din Spania. Am fost la duș, am pus mâna pe telefon să sun la Poliție și l-a aruncat. Mi-a zis că se omoară. Abia am putut să scap dimineață”, a adăugat femeia.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *