Firicel din Las Fierbinți a primit o lovitură dură! Actorul nu mai are nicio speranță

Cuzin Toma este unul dintre cei mai apreciați actori ai serialului fenomen Las Fierbinți. Firicel, așa cum este cunoscut de publicul larg, se confruntă de o bună perioadă de timp cu probleme financiare, iar actorul își caută dreptatea în instanță.

Cuzin Toma s-a judecat timp de patru ani cu o bancă din România, iar ultima sa speranță de câștiga procesul nu mai există. În urmă cu doar câteva luni, acesta credea că se va face dreptate pentru că reușise să obțină rejudecarea procesului, însă recent a primit un răspuns dur.

Magistrații i-au respins cererea, considerând că este nefondată: “Respinge apelul, ca nefondat. Cu drept de recurs in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia VI-a Civila. Pronuntata astazi, 18.11.2020, prin punerea solutiei la dispozitia partilor de catre grefa instantei”, au dispus magistratii, potrivit spynews.ro.

Toma Cuzin, apel disperat pe rețelele de socializare
În urmă cu câteva zile, celebrul actor a publicat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, în care a făcut acuzații destul de grave la adresa directorului institutiei cu care se judecă.

Acesta cere totodată ajutorul Instanței Curții de Apel București, cerând să facă dreptate. De asemenea, actorul a anunțat faptul că va lupta pentru ca nimeni să nu mai treacă prin ce trece el.

70 de filme. Cinema. 50 de piese de teatru. Teatru radiofonic 1 spectacol. Spoturi publicitare…nu mai stiu cate. Trei seriale tv. Si de 9 ani serialul Las fierbinti. Am participat la nenumarate festivaluri nationale si internationale de film si de teatru. Am luat cu filmul Aferim! Premiu la Berlin, Premiu la Cannes cu filmul Comoara. Si alte premii. Si toate astea doar din 2002.

Fac apel pe aceasta cale catre Instanta Curtii de Apel Bucuresti, sa nu favorizeze hotia. Sa nu se lase intimidata de catre Credidam si hotii care conduc aceasta asociatie care ar trebui sa protejeze drepturile artistilor nu sa le fure. Sa se faca publica Formula De Calcul”, a scris Cuzin pe rețelele de socializare.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *