Fiul lui a murit la doar 28 de ani, la 5 ani după ce și-a pierdut și fiica

Celebrul artist american Bobby Brown trece prin momente cumplite! Fiul său Booby Brown Jr., în vârstă de doar 28 de ani, a încetat din viață! Tragedia s-a petrecut la 5 ani după ce și-a pierdut și una dintre fiice…

Bobby Brown Jr., fiul artistului Bobby Brown, a încetat din viață la doar 28 de ani, moartea acestuia survenind la 5 ani după ce sora lui Bobbi Kristina Brown, fiica artistei Whitney Houston a fost găsită moartă în baie, în urma unei intoxicații cu droguri…

Artistul Bobby Jr., care este unul dintre cei 7 copii ai lui Bobby Brown, a fost găsit mort miercuri, 18 noiembrie, la domiciliul său din Los Angeles. Tânărul provenea din relația pe care tatăl său a avut-o cu Kim Ward timp de 11 ani, și era fratele vitreg al fiicei lui Whitney Houston, care a fost căsătorită cu tatăl său.

Cauza morții încă nu a fost stabilită, însă forțele de ordine au confirmat faptul că fiul artistului a fost găsit decedat în urma unui apel la numărul de urgență.

Bobby Brown a mai trecut printr-o tragedie acum 5 ani, când fiica sa și a răposatei lui soții Whitney Houston a fost găsită în comă în propria casă, la doar 22 de ani, în urma abuzului de droguri.

Pe 31 ianuarie 2015, Bobbi era găsită fără cunoştinţă în cada vilei sale din Georgia, iar în toată această perioadă s-a aflat în comă indusă, ea suferind leziuni cerebrale. Familia a sperat la o minune, şi în cele 6 luni, nu a dorit să fie deconectată de la aparate. Bobbi era singura fiică a regretatei cântăreţe, iar felul în care a fost găsită tânăra în luna ianuarie seamănă mult cu circumstanţele în care şi-a găsit sfârşitul şi mama ei în 2012.

Șase luni mai târziu, tânăra a fost deconectată de la aparate, iar familia i-a anunțat decesul.

„Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni’, anunța atunci familia.

După o săptămână, Bobbi Kristina, fiica lui Bobby Brown și a lui Whitney Houston, a fost înmormântată într-un mod… inedit. La cererea mătușii sale, Kristina a fost sărbătorită în cadrul unei petreceri cu tematică ‘Sweet 16’. S-a cântat, s-a dansat, s-a băut, iar cei prezenți la cheful de după înmormântarea lui Bobbi Kristina au avut prilejul să depene amintiri despre tânăra de 16 ani și să celebreze, astfel, viața mult prea scurtă a fiicei solistei.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *