Florin Călinescu, decizie radicală în plină pandemie de coronavirus. Celebrul actor a părăsit Capitala și …

Florin Călinescu a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. Celebrul actor a ales să se retragă la casa sa din comuna Bădana, județul Argeș, pe timpul pandemiei, acolo unde are o fermă în toată regula. Deși avea o viață destul de activă în Capitală, nu putem spune că acum juratul de la Românii au talent se relaxează prea mult, pentru că are grijă de zecile de animale pe care le are.

Florin Călinescu şi-a închis restaurantul pe care îl avea în Capitală şi s-a retras în casa părintească din comuna Băbana. Celebrul actor a dorit să își petreacă timpul în care nu are programate filmări, într-un loc sigur și drag sufletului său.

În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus vedeta.

Florin Călinescu, amintiri din copilăria în casa părintească
Mai mult decât atât, Florin Călinescu îşi aminteşte cu drag despre jocurile copilăriei şi gaşca sa de prieteni cu care făcea tot felul de năzbâtii, ca orice copil.

Cu trecerea vremii, mă gândesc la multe lucruri din copilărie. De exemplu, de ce nu mai e zăpadă şi loc de săniuş. Noi ne dădeam cu sania aproape de casă şi aveam grijă doar să nu treacă vreo maşină. Şi nici nu prea treceau maşini pe atunci. Acum, pentru a merge la zăpadă, eşti nevoit să pleci la munte sau undeva departe de casă. Nu mai există poveşti la bradul de Crăciun. Poate din cauza schimbărilor climatice. Mai vedeţi copii care se joacă, de dimineaţă până seară, până la leşin, «Lapte gros» sau «Leapşa»?! Acum bucuria e un laptop, o tabletă”, a spus actorul.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *