Florin Cîțu face promisiuni mărețe: “vreau să trecem Carpații cu autostrada. E foarte important pentru mine”

Premierul României a fost invitat în podcast-ul lui Mihai Morar unde a vorbit, printre altele, și despre planurile pe care le are pentru România. Florin Cîțu a făcut promisiuni mărețe. În doar 12 ore, video-ul a adunat peste 29.000 de vizualizări, iar comentariile din partea oamenilor nu au întârziat să apară. Premierul a primit un feedback bun din partea internauților.

Florin Cîțu: Vreau să trecem Carpații cu autostrada

Florin Cîțu a acordat un interviu altfel în care a vorbit despre el ca om și despre planurile pe care le are din perspectiva funcției pe care o ocupă în stat. Premierul României a spus că statul are restanțe și datorii față de români, pe care trebuie să le plătească.

Plata ar urma să fie făcută în următorii cinci ani, spune Florin Cîțu.

În următorii 5 ani o să facem mai mult pentru români, pentru că suntem datori și avem restanțe, statul are restanțe și trebuie să le plătim. Cred că în următorii 5 ani trebuie să încheiem un capitol trist din istoria României, să terminăm autostrada Sibiu-Pitești, a declarat Florin Cîțu.

Cum se poate face dezvoltarea României

O dorință personală a premierului este să trecem Carpații cu autostrada și tot el a spus că-și dorește ca românii să urce pe autostradă la Constanța și să ajungă la Viena să bea o cafea. Cîțu a vorbit despre dezvoltarea României care se poate face prin legarea regiunilor.

Trebuie să unim România. Și Ardealul și Moldova și Muntenia să fie unite și prin autostrăzi. E important, că așa le dezvoltăm pe toate. Trebuie să dezvoltăm România. Trebuie să legi aceste regiuni. Și ele se vor dezvolta natural. Nu trebuie să faci vreun plan național, a spus premierul.

În 12 ore, podcast-ul cu Florin Cîțu a adunat aproape 30.000 de vizualizări. Nici comentariile nu au întârziat să apară. Cele mai multe dintre ele au fost pentru încurajarea premierului înspre a face ceea ce a promis.

Eram supărată pe el după demiterea lui Vlad dar acum, după ce am ascultat podcastul acesta, o să-l urmăresc din nou.

Multe info interesante, bravo Mihai, felicitări pentru invitați.

Fain și Simplu, două cuvinte care spun tot despre interviu. A fost ca un bandaj pe rană deschisă și am privit cu zâmbetul pe buze. Felicitări!

Un internaut i-a sugerat lui Mihai Morar să-l invite la podcast și pe primarul Capitalei.

laur