Florin Cîțu, vești bune pentru români. A anunțat:

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai mult despre creșteri de prețuri, scumpiri, dar se pare că primim și vești bune. Florin Cîțu a vorbit despre situația financiară din România, explicând că suntem într-o perioadă în care ne pregătim pentru ce este mai bine, pentru că urmează multe surprize în acest sens.

Florin Cîțu, totul despre creșterea economică

Florin Cîțu a fost întrebat când se va simți în nivelul de trai al românilor creșterea economică. Premierul interimar a precizat atunci că lucrurile arată bine în acest moment în țara noastră și nu există motive de îngrijorare pentru români. În plus, oficialul a spus că deja va face publice măsurile pe care intenționează să le ia în perioada următoare.

Deși se spune că ne bucurăm acum de o creștere economică, nu se vede acest aspect în nivelul de trai al românilor. Astfel, premierul interimar a declarat că tot ce poate spune este că stabilizează economia, evitând să spună exact dacă are în vedere creșterea salariilor mai mult decât anul acesta. Totuși, a precizat că există o decizie de creștere a salariului minim cu 11%, precum și amânarea facturilor.

Cât despre pensii, premierul a precizat că sunt vești bune și în acest sens. Florin Cîțu a subliniat de mai multe ori că România stă bine la capitolul finanțe și că sigur vor exista rezultate bune și în ceea ce privește veniturile lunare ale pensionarilor, care deja de mult timp așteaptă o mărire. Conform declarațiilor oferite de premier, România are o relație bună cu investitorii, ceea ce înseamnă că suntem foarte aproape de momentul în care vom cunoaște o înflorire maximă în acest sens.

laur