Florin Dumitrescu a făcut marele anunț! Fanii de pe Internet au fost în extaz când au aflat!

Florin Dumitrescu a făcut un anunț de proporții, care i-a încântat pe fanii de pe Internet! Juratul de la „Chefi la cuțite” nu a mai avut răbdare și a făcut dezvăluirea mult așteptată.

Florin Dumitrescu a făcut anunțul mult așteptat
Fanii juratului de la „Chefi la cuțite” au fost în extaz
„Chefi la cuțite”, sezonul 8 a cunoscut printre cei mai puternici concurenți de până acum. Fiecare și-a scos toate „armele” pentru a prinde un loc în semifinala cooking show-ului, iar competiția a atins cote maxime. Preparatele bucătarilor au făcut furori, iar cei 3 jurați au avut momente când nu au mai lăsat nimic în farfurie.

Florin Dumitrescu, anunț de proporții pe Internet

Cei de acasă așteaptă cu nerăbdare noul sezon al emisiunii de la Antena 1 și vor să îi cunoască pe noii concurenți care vor intra în bucătăria chefilor. În prezent cel de-al nouălea sezon este în curs de filmare, iar jurații, cât și Gina Pistol și colegul ei Speak au postat deja imagini din culisele cooking show-ului. Ba mai mult, rând pe rând au făcut dezvăluiri despre ceea ce îi va aștepta pe fani în următoarele ediții.

De această dată Florin Dumitrescu a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe fani. Juratul de la „Chefi la cuțite” are o legătură strânsă cu internauții, care sunt tot timpul curioși de noutățile pe care le mai aduce bucătarul. Ultima veste dată de chef Dumitrescu i-a făcut pe admiratori să ajungă în extaz de încântare.

„Încă 3 săptămâni de izolare şi cobor (nu, nu sunt pozitiv, filmăm)”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Când se va întoarce juratul la familia lui

Florin Dumitrescu are o familie superbă, iar dorul de frumoasa lui soție și de fetițele lor este din ce în ce mai greu de suportat. Juratul este un familist convins, iar faptul că stă separat în perioada filmărilor pentru „Chefi la cuțite” de cele mai importante fete din viața lui îi vine și mai greu. Ei bine, din fericire bucătarul chef se va reîntoarce lângă ele în 3 săptămâni, când filmările se vor încheia. Fanii s-au bucurat enorm de vestea dată și așteaptă să îl vadă cât mai curând alături de familia lui.

„Cât entuziasm!!!, Suntem mega fani!!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *