Florin Salam are probleme grave de sănătate! Colegul său, Dan Bursuc, a confirmat:E foarte grav

Florin Salam trece printr-o perioadă destul de dificil din punct de vedere al sănătății. Se pare că manelistul traversează momente grele din cauza problemelor de sănătate. Informația a fost confirmată chiar de către Dan Bursuc, colegul său de breaslă, pentru Impact.ro, unde spune că artistul nu e deloc bine.

În ultima perioadă Florin Salam a apărut tot mai puțin în spațiul public și mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu artistul și care e motivul pentru care nu mai e atât de activ ca înainte.

Florin Salam are probleme de sănătate

Ei bine, potrivit Impact.ro, se pare că manelistul are probleme destul de grave de sănătăte, iar din această cauză a rărit aparițiile TV, dar și evenimentele pe care le avea.

Informația a fost confirmată chiar de către colegul său de breaslă, Dan Bursuc, care spune că artistul nu e deloc în cea mai bună formă.

”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!”, a mărturisit impresarul Dan Bursuc pentru impact.ro.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre ce se întâmplă cu artistul, unde se află în aceste momente și care sunt problemele de sănătate de care suferă, însă vă vom ține la curent cu cele mai noi informații.

Astăzi Petrică Cercel a murit din cauza COVID-19

Din păcate de astăzi lumea maneliștilor e mai mică, asta deoarece cunoscutul cântăreț Petrică Cercel a plecat dintre noi, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cântărețul se afla internat în spital de câteva zile, însă lupta cu COVID-19 a fost mult prea puternică.

Vestea morții tatălui lui Ionuț Cercel a picat ca un trăsnet pentru întreaga țară, dar mai ales pentru familia și colegii de breaslă, precum și pentru fanii cântărețului. Acum cu toții îl plâng pe regretatul manelist și se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum.

laur