Fostul ministru și candidat la preşedinţie, Bogdan Stanoevici, a murit

Fostul ministru și candidat la preşedinţie, Bogdan Stanoevici, a murit în această dimineață, după ce s-a aflat în stare gravă din cauza complicațiilor medicale provocate de Covid-19.
Știrea este în curs de actualizare!
Actorul se afla internat la Institutul De Urgență Pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” pentru a face ECMO, o procedură medicală.
ECMO este o procedură prin care pacientul este conectat la un aparat care preia funcțiile inimii și plămânilor pentru ca organele să se refacă, cu alte cuvinte o ”respirație extracorporală”.
Stanoevici a fost unul dintre contestatarii măsurilor de protecție luate de autorități.

Bogdan Stanoevici, actor și manager al Circului Metropolitan București, a fost unul dintre candidații independenți la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, ocupând poziția 11 pe buletinele de vot.
Candidatura lui s-a desfășurat sub sloganul „România, din nou acasă!”
Viața politică a lui Bogdan Stanoevici

Comparativ cu alți candidați, viața sa politică a fost una de scurtă durată. În perioada 5 martie-17 decembrie 2014 a ocupat funcția de ministru pentru Românii de Pretutindeni, în Guvernul condus de Victor Ponta.
În data de 17 ianuarie 2015, premierul Victor Ponta l-a numit pe Bogdan Stanoevici secretar de stat la Ministerul Culturii, funcție deținută până la 29 decembrie 2015,

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *