Fotografia terifiantă de la petrecere i-a convins pe toți că se aflau într-o casă bântuită. „Nu era altcineva printre noi, dar a apărut în poze”

Descoperirea înfricoșătoare făcută de o tânără, după o petrecere, nu a mai lăsat-o să doarmă nopți întregi.

Descoperirea înfricoșătoare făcută de o tânără, după o petrecere, nu a mai lăsat-o să doarmă nopți întregi. Rebecca Glassborow a făcut o fotografie la o petrecere, alături de șase prieteni, iar ulterior a descoperit că în imaginea respectivă mai era un invitat nepoftit pe care nimeni altcineva nu-l văzuse în seara respectivă.

Tânăra a spus că a avut probleme nopți la rândul după ce a văzut imaginea în care apărea o fantomă în spatele lor. Toți prietenii ei sunt convinși că locul respectiv este bântuit, după ce au auzit o mulțime de povești legate de o femeie care ar fi murit în baia din apartamentul în care a fost făcută poza.

În imagine a fost surprins grupul de prieteni care se distra și râdea cu gura până la urechi, iar în spatele lor se vede o umbră cu fața unei persoane.

„Ne întrebam toți ce-i aia. A fost atât de înfricoșător. Ne-am uitat cu toții prin cameră să vedem ce putea fi. Nu am știut ce e. Câțiva dintre noi am spus că e o femeie cu păr lung și brunet. Nu era absolut nimeni printre noi, dar a apărut în poze. A fost atât de ciudat”, a povestit tânăra, potrivit Mirror.

Rebecca a mărturisit că de când a făcut acea poză se gândește încontinuu la faptul că acel apartament este bântuit.

„Am auzit niște sunete din când în când. Inițial am crezut că erau vecinii, dar acum nu mai suntem siguri”, a mai spus ea.

laur