Fratele și cumnata Andrei, infectați cu COVID-19! Care este starea lor de sănătate: ”Săndel are astm bronșic

Dovada că noul coronavirus nu iartă pe nimeni! Fratele și cumnata Andrei au fost infectați cu COVID-19! Care este starea lor de sănătate? Săndel suferă de astm bronșic!

Fratele și cumnata Andrei, infectați cu COVID-19!
Care este starea lor de sănătate?
Săndel suferă de astm bronșic!
O nouă veste zguduie lumea mondenă! Săndel și Aurora Mihai, fratele și cumnata Andrei, au fost testați pozitiv cu virusul ucigaș din China. Momentan, starea de sănătate a celor doi artiști este stabilă. Aurora a declarat că a rămas fără gust și miros, în timp ce Săndel a făcut febră. Cât despre de unde au luat virusul, nici ei nu-și explică!

Care este starea de sănătate a fratelui și a cumnatei Andrei, după ce au fost infectați cu COVID-19

Cumnata Andrei susține că este posibil să-l fi contactat în timpul unor filmări sau, de ce nu, dintr-un mall din Capitală!
Ne simțim bine, mie mi-a dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțină temperatură. În București l-am luat, nu pot să zic că de la fimări, că noi am fost și pe la mall, la shopping”, a spus Aurora Mihai pentru starpopular.ro.

Aurora Mihai: ”Săndel are astm bronșic”

Grav este faptul că fratele Andrei suferă de astm bronșic, iar infectarea cu virusul ucigaș i-ar putea agrava problemele de sănătate. Cei doi s-au izolat și nu au mai mers la rude, familie sau apropiați, de teamă să nu le pună viețile în pericol! Aurora este șocată de faptul că s-a protejat tot anul și, din nefericire, tot a contactat noul coronavirus.

”Pentru noi a fost puțin șocant, nu pentru mine cât pentru Săndel, pentru că are astm bronșic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socrii, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a întâmplat, și de la distanță, protejați, și uite că am luat virusul la București”, a mai transmis Aurora Mihai.

Ce ocupație are Săndel, fratele Andrei

Săndel, fratele Andrei, i-a călcat pe urme surorii sale și este unul dintre cei mai apreciați cântăreţi de muzică populară. Fratele celebrei artiste se bucură de un succes colosal alături de soţia lui. În perioada în care se țineau concerte, Săndel şi Aurora plecau foarte des în turnee, iar toată diaspora îi ştia!

Unde mai puneți că Săndel este cel care a iniţiat-o pe Andra în industria muzicală, fiind cu şapte ani mai mare decât ea!

”Andra a dat un interviu aici la o televiziune locală când era mică și a zis că vrea să fie cea mai mare artistă a României. Eu nu prea am amintiri din copilărie, mă duceam numai la școală și cântam. Tata era foarte strict. Cu Andra începusem la 12-13 ani să mă ocup de ea, să facem vocalize, repetam zilnic.

Eu la 12 ani am fost la prima nuntă, Andra de pe la 7-8 ani venea la nunțile cu orchestră și făcea programe. Ne-am câștigat banii de foarte mici. Familia a fost una normală, ne înțelegeam cu toții. Tata a crezut mult în ea. Andra este singura dintre surori care cântă cu vocea. Cea mare este director la un centru de bătrâni, iar cea mijlocie este sora care ne-a îngrijit pe toți, e cosmeticiană”, declara în urmă cu ceva timp Săndel.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.