Gabriela Cristea a trecut prin clipe grele! Ce s-a întâmplat cu frumoasa prezentatoare tv: „Simțeam că nu mai pot”

Gabriela Cristea li s-a confesat din nou admiratorilor și le-a povestit deschis despre momentele grele prin care a trecut prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce s-a întâmplat cu vedeta, atunci când simțea că efectiv nu mai poate să-și adune forțele!

  • Gabriela Cristea a trecut prin clipe grele!
  • Ce s-a întâmplat cu frumoasa prezentatoare tv!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite vedete din România. Frumoasa prezentatoare de televiziune de la „Antena Stars” a reușit să cucerească publicul prin abilitățile sale deosebite ce țin de sfera profesională. În același timp, soția lui Tavi Clonda a demonstrat că reușește să se împartă cu brio și când vine vorba despre viața de familie.

Dacă aruncați o privire asupra rețelelor sociale, puteți observa cu ușurință faptul că Gabriela Cristea este o soție extrem de devotată și o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Celebra prezentatoare de televiziune are acum și mai mult timp de petrecut cu cei dragi, în contextul pandemiei de coronavirus, și se bucură din plin de clipele unice alături de partenerul său și fiicele lor superbe.

Viața de mămică a epuizat-o pe Gabriela Cristea

Cu toate astea însă, Gabriela Cristea a recunoscut că au existat clipe în care rolul de mamă a epuizat-o complet, fiind mereu cu ochii asupra fetițelor ei, Victoria și Iris, având în vedere că ambele au o vârstă fragedă. Astfel, vedeta a povestit că s-a confruntat cu momente în care simțea că efectiv nu-și mai poate aduna puterile de a merge mai departe și a fost nevoită să găsească o soluție.

„Toată viața am visat la momentele de joacă și veselie petrecute cu fetele mele. Le admiram in secret pe femeile care se jucau cu atata drag si tandrete cu cei mici, dar niciodată nu mi-am inchipuit ca viața de mamică poate să te extenueze, uneori pana la epuizare. Am trecut și eu prin momente cand simteam ca nu mai pot și nu știam cum sa merg mai departe”, a scris ea pe Instagram.

Vedeta și-a găsit „remediul” la farmacie

În continuare, Gabriela Cristea a dezvăluit că, din fericire, a găsit o soluție care să o scape de aceste situații neplăcute. Soția lui Tavi Clonda a povestit că a dat fuga la farmacie și că acolo a descoperit niște vitamine care o ajută de fiecare dată să-și „alimenteze” forțele, dar și pe partenerul ei.

„Intr-un moment ca acesta am intrat într-o farmacie, și așa am descoperit vitaminele. Am ales atunci varianta efervescenta cu care mă împac bine si astăzi, iar pentru soțul meu, capsulele sunt ideale. În perioada aceasta ne ajută la intărirea imunitații, iar complexul de vitamine, minerale si extrase naturale sunt energie bună pentru minte si trup”, a continuat Gabriela Cristea.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.