George Simion şi declaraţia care va înfuria milioane de români! N-ar fi avut curaj s-o spună înainte de alegeri

George Simion, unul dintre liderii partidului AUR, a făcut o declaraţie care va înfuria milioane de români, pe cei care susţin FCSB. Acesta susţine că “Steaua a murit” de când a fost preluată de Gigi Becali.

Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e cea a lui Duckadam şi Lăcătuş. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă.

De prin 2002-2003 n-am mai ţinut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune şi ataşament”, a spus Simion, pentru gsp.ro. Dacă ar fi spus aceste cuvinte înainte de alegeri, probabil că AUR ar fi avut de suferit la numărul de procente.

Cine este, de fapt, George Simion, preşedintele AUR

George Simion (34 de ani) este preşedintele Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, dar nu toată lumea ştie cu ce se ocupă, printre altele.

Simion a fost întotdeauna o voce care a susţinut unirea României cu Republica Moldova. George a fondat două grupuri de ultras, “Honor et Patria” şi “Uniţi sub Tricolor”, cele două formaţiuni care sunt alături de naţionala ţării noastre.

În 2019, ultraşii de la “Uniţi sub Tricolor” au adus scandări xenofobe în meciul cu Spania. Meciul cu Norvegia s-a disputat fără spectatori, din cauza acestora, iar Federaţia Română de Fotbal a fost amendată cu 40.500 de euro, după ce fanii au utilizat materiale pirotehnice, au afişat bannere interzise şi au aruncat pe teren cu obiecte.

Fanii au avut şi un mesaj xenofob la adresa lui Mario Camora, atunci când Mirel Rădoi a decis să îl cheme la echipa naţională. Fundaşul CFR-ului este primul jucător de fotbal naturalizat care este convocat sub tricolor.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.