Georgiana Lupu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România 2021: ”Hai să vă zic ceva, ca nu v-am mai zis….”

În ediția de duminică, 7 februarie, Georgiana din echipa Faimoșilor a fost eliminată de la Survivor România și a părăsit competiția din Republica Dominicană.

Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor. Concurenta a fost nominzalizată de Jador, preferatul publicului, iar concurenta a avut cele mai puține voturi din partea publicului.

Faimoasa a făcut și primele declarații dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Georgiana Lupu, primele declaratii dupa eliminarea de la Survivor

Georgiana Lupu a făcut primele declarații după ce a părăsit competiția Survivor Romania 2021. Pe parcursul concursului, coechipierii Georgianei i-au reproșat acesteia faptul că nu s-a implicat la fel ca și ceilalți colegi ai săi la probele pe care le-au avut de îndeplinit.

“M-ați înnebunit cu albastru. Hai să vă zic ceva, că nu v-am mai zis până acum niciodată. Știți care e culoarea mea preferată? Roșu!”, a spus Georgiana într-un clip pe care l-a postat pe TikTok.

Georgiana a postat un mesaj și pe pagina personală de Instagram: “”Ceamai slabă” o arată clasamentul. Iubesc finlurile mele din competiție. Defapt tot parcursul meu, iubesc psihicul meu si mai ales iubesc oamenii care inteleg ca rautatea nu este buna ca obtiune.”

Georgiana Lupu, nominalizată de Jador

Georgiana Lupu a fost nominalizată de către Jador, care a ieșit pe primul loc în preferințele publicului. Acesta a declarat că îi promisese că nu o va propune niciodată spre eliminare, insa Jador a precizat că aceasta ar fi decizia corectă.

„Nu o să fiu corect, pentru că o să votez așa cum nu simt și nu ar trebui să o fac, dar o s-o fac pentru că așa e corect. Deși am promis că nu o s-o votez niciodată, o s-o votez chiar dacă mi se pare cea mai bună inimă dintre toți, o s-o votez pe Georgiana”, spune Jador.

Georgiana a fost surprinsă de nominalizare și spune că a simțit că va fi, alături de Alexandra Stan, propusă spre eliminare. „Din punctul meu de vedere, Jador a fost corect și apreciez chestia asta, dar sutn surprinsă pentru că a spus că nu o să mă voteze niciodată. Pe parcursul zilei am simțit că o să fiu al doilea nume din echipă. Pe deoparte mă doare, pe de alta sunt ok”, a spus concurenta.

Georgiana Lupu despre Survivor România

Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici. Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă.

Mă doare că știu că aș mai fi rezistat. Am învățat la Survivor să supraviețuiesc, să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte.

Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiție grea, în care face față doar cine lasă de la el, pentru că suntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei și sper ca unul dintre ei să câștige Survivor România”, a spus concurenta înainte să-și ia la revedere.

Cine este Georgiana Lupu

Georgiana Lupu are 24 de ani, s-a născută în Bacău și a întâmpinat numeroase piedici în viață. Fosta concurentă de la Survivor România este campioană națională la bob și vicecampioană la atletism, având nu mai puțin de 80 de medalii la ambele discipline sportive. Pe lângă pasiunea pentru sport, Georgianei îi place să scrie poezii, având astfel și o carte publicată.

Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 7-8 ani.

Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o așa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea vieţii.

Când am aflat, a fost foarte dureros. Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am aşteptat”, a povestit Georgiana Lupu de la Survivor România 2021.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.