Gestul făcut de Marcela Fota în memoria soțului său!

Marcela Fota trece prin clipe foarte grele de aproape o lună de zile! Cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul la scurt timp

după Crăciun, iar de atunci cu greu poate să-și stăpânească lacrimile, mai ales că aceștia au avut o relație lungă de 13 ani! Gestul făcut de interpreta de muzică populară în memoria bărbatului iubit!

În familia Marcelei Fota s-a petrecut o mare tragedie la doar trei zile de la Crăciun. Pe când se afla cu soțul său la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova, bărbatului i s-a făcut rău, iar imediat a fost chemată o ambulanță, după ce a intrat în stare de inconștientă!

Soțul Marcelei Fota a murit din cauza unui infarct!

Medicii s-au luptat zeci de minute pentru a-l salva pe partenerul de viață al cântăreței de muzică populară, însă sub ochii ei soțul și-a dat ultima suflare, iar cadrele medicale au fost nevoite să-i declare decesul!

Vestea a picat ca un trăsnet pentru cunoscuta artistă, dar și pentru toți cei apropiați, cât și pentru fanii cântăreței, deoarece nimeni nu-l știa pe acesta cu probleme de sănătate! Potrivit medicilor, soțul Marcelei Fota a decedat din cauza unui infarct care i-a fost fatal!

De atunci și până astăzi, Marcela Fota a lipsit de pe conturile sale de socializare, însă de câteva zile a revenit și cu greu poate să-și stăpânească durerea pe care o poartă în suflet, după moartea bărbatului iubit!

Gestul făcut de Marcela Fota în memoria soțului său!

Cu doar puțin timp în urmă cântăreața a postat o fotografie alături de familia sa, de soțul decedat, dar și de fiul lor de 13 ani care acum a rămas orfan de tată, și a ținut să scrie un mesaj emoționant.

”…atunci când aveam TOT”, a menționat Marcela Fota în dreptul imaginii, exprimându-și astfel suferința grea pe care o poartă!

Imediat, fanii au reacționat imaginii cu zeci de mesaje prin care îi spun cântăreței să fie puternică deoarece sunt alături de ea în toate aceste momente grele!

Vă reamintim că Marcela Fota și soțul ei s-au căsătorit în anul 2019, după mai mulți ani de relație, iar nunta lor a fost una cu zeci de invitați! La petrecere nu au lipsit colegii de breaslă din muzică populară, iar Mariana Ionescu Căpitănescu s-a aflat printre ei, fiind sora Marcelei Fota!

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *