GESTUL RUȘINOS FĂCUT DE O FEMEIE DIN MANGALIA.

Vă vorbeam zilele trecute de faptul că omenia este tot mai rar întâlnită în ziua de azi. O femeie din Mangalia a demonstrat că nu are cei 7 ani de acasă, după ce, din motive știute doar de ea, a ales să arunce gunoiul într-o parcare, deși ghena se afla la câțiva pași de ea.

O femeie din Mangalia a devenit virală, dar nu într-un sens bun. Potrivit informațiilor oferite de replicaonline.ro, aceasta a fost surprinsă de camerele de supraveghere aruncând doi saci de gunoi într-o parcare amenajată, deși ghena se afla în imediata vecinătate. Locatarii au condamnat gestul femeii lipsit de sens și s-au întrebat de ce anume a ales să facă așa ceva.

„Recunoaște cineva gunoiul ăsta, care azi (n.r. marți, 19 ianuarie) în jurul orei 15:08 și-a aruncat mizeriile astea și a fugit, în zona Sirenei, bloc H10a? Eu cred că este aceeași persoană care arunca și în locul fostei centrale termice care acum a fost demolată și făcută parcare. Vă rog să o găsim”, a transmis un locatar, extrem de revoltat pe gestul femeii.

Un bărbat și-a aruncat laptopul cu bitcoini la gunoi
Un galez vrea să caute după opt ani în groapa de gunoi în care și-a aruncat laptopul. Bărbatul susține că în unitatea de stocare avea bitcoini în valoare de 236 de milioane de euro, informează BBC.

James Howells, care locuieşte în oraşul Newport din sudul Ţării Galilor, susţine că avea 7.500 de monede virtuale Bitcoin stocate pe hardul laptopului pe care l-a aruncat din greşeală la gunoi. Galezul spune că a cumpărat monedele „pe aproape nimic” în 2009. După ce ar fi vărsat o băutură pe laptop, James a pus unitatea de stocare într-un sertar şi a uitat apoi complet de ea ani buni.
Când a aruncat hardul în 2013, valoarea celor 7.500 de monede Bitcoin era deja în jur de 5 milioane de euro

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.