Gestul șocant al unui polițist de frontieră. Bărbatul s-a sinucis cu …

Un polițist de frontieră, din Vaslui, a șocat o țară întreagă. Individul a fost descoperit în casă cu gâtul tăiat. Vestea a venit imediat după ce bărbatul s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus.

Un polițist vasluian și-a încheiat socotelile cu viața. Bărbatul s-a sinucis în propria locuință după ce și-a tăiat gâtul cu flexul. El trecea printr-o depresie cruntă după tratamentul anti-coronavirus. Bărbatul abia se vindecase de infecția cu virusul Sars-Cov-2, iar apropiații consideră că această experiență l-au adus în ipostaza de a-și pune capăt zilelor.

Când a fost descoperit, polițistul în vârstă de 43 de ani, avea gâtul tăiat. Bărbatul a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, iar în urma bolii, acesta intrase într-o depresie cruntă.
Vasluianul urma un tratament medicamentos pentru a scăpa de anxietate. Se pare, însă, că medicația nu l-a salvat, ba chiar l-a împins și mai mult spre executarea gestului necugetat.

Om al legii – găsit cu gâtul tăiat
Din primele cercetări, nu se pune problema unei crime, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean anunțând că „nu sunt suspiciuni în privința decesului”, potrivit Adevărul.

Persoana care l-a descoperit pe bărbat a fost chiar sora bărbatului. Vasluianul era agent de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni, județul Vaslui.

Polițistul de frontieră stătea în aceeași curte cu părinții lui, iar în această seară fatidică urma să plece alături de o rudă pentru a vinde câteva animale. Apropiații au văzut că bărbatul nu dă niciun semne și că nu pot da nicicum de el, așa că au intrat în casă. Oamenii au făcut o descoperire macabră: l-au găsit pe agent pe pat, într-o baltă de sânge, cu flexul care încă în funcțiune pe podea.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *