GHEORGHE DINCĂ A DEPUS O NOUĂ PLÂNGERE LA JUDECĂTORIA CRAIOVA! CRIMINALUL DIN CARACAL ESTE NEMULȚUMIT DE TRATAMENTUL DIN ÎNCHISOARE

Gheorghe Dincă se află în închisoare, el fiind presupusul criminal al Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu. Recent, acesta a depus o nouă plângere la Judecătoria Craiova. Se pare că este în continuare nemulțumit de tratamentul pe care îl primește în închisoare.

Gheorghe Dincă nu apelează pentru prima dată la o plângere de acest gen. Plângerea are ca obiect tratamentele pe care suspectul Dincă le-ar primi în cadrul penitenciarului Craiova. Însă, în ciuda insistențelor sale, judecătorii au respins solicitarea. Iar acum „monstrul” din Caracal este obligat la plata cheltuielilor de judecată.

Judecătorii din Craiova au respins această plângere formulată de Gheorghe Dincă care face referire la un articol de lege ce se referă la regimul de detenţie. Era previzibilă cumva decizia magistraţilor, deoarece regimul de detenţie se stabileşte după ce un inculpat este condamnat la închisoare în mod defintiv”, a spus Gergiana Murgilă.

Gheorghe Dincă, proces în curs de desfășurare

Gheorghe Dincă, încă de anul trecut, se află încarcerat în Penitenciarul din Craiova, fiind suspect în cazul ”Caracal” și acuzat de crimă. (VEZI ȘI: FAMILIA ALEXANDREI MĂCEȘANU, ÎNCĂ O LOVITURĂ DIN PARTEA AUTORITĂȚILOR: “MULŢUMESC STATULUI ROMÂN CĂ NE-A GĂSIT COPILUL ŞI NE ŞI AMENDEAZĂ”. GHEORGHE DINCĂ A AVUT AZI PRIMUL TERMEN ÎN DOSARUL TULBURĂTOR)

Procesul a început, iar la ultimele înfățișări au ieșit la suprafață noi detalii. În octombrie, la noua înfățișare, Gheorghe Dincă a șocat prin susținerea faptului că este nevinovat. Dacă va fi găsit vinovat, Dincă riscă închisoare pe viață.

Se așteaptă o nouă înfățișare în cazul ”Caracal” și prezentarea noilor dovezi atât din partea procurorilor de caz, cât și din partea avocatului lui Gheorghe Dincă. Între timp avocații familiilor celor două victime, încearcă să mute procesul la Tribunalul Olt.

 

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *