Gheorghe Dincă, calvar în pușcărie! Prin ce trece „Monstrul din Caracal” în spatele gratiilor:

Gheorghe Dincă pare să fie un adevărat magnet pentru ghinioane, de când se află în spatele gratilor. „Monstrul din Caracal” a rămas singur, și trece printr-un adevărat calvar în spatele gratiilor.

Gheorghe Dincă a rămas singur în pușcărie
Prin ce calvar trece „Monstrul din Caracal” în spatele gratiilor
Gheorghe Dincă a rămas de-a dreptul singur și fără apărare în pușcărie, fiind acuzat că le-ar fi răpit și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, două adolescente din Caracal, județul Olt. Cunoscut deja drept „Monstrul din Caracal”, bărbatul a rămas din nou fără avocat, ce-l de-al patrulea apărător al său renunțând a dosar.

Este vorba despre Marian voinea, avocatul trimis din oficiu din partea Baroului Olt, să îl reprezinte pe presupusul criminal din Caracal. Avocatul susține că a luat decizia de a renunța la caz din cauza unor evenimente personale, care l-au afectat destul de mult.

Gheorghe Dincă a rămas fără cel de-al patrulea avocat

Cu toate acestea, Gheorghe Dincă ar fi susținut în fața instanței că avocatul nu îl apără așa cum ar trebui, plângându-se în fața magistraților că apărătorul său nu îi oferă asistența juridică necesară, mai ales în situația în care se află de mai bine de un an. În consecință, avocatul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei, pe motiv că nu își respectă îndatoririle meseriei de avocat, fi el și din oficiu.

”Ca avocat mă simt obligat să-i asigur integritatea drepturilor sale procesuale şi legale şi îi respect prezumţia de nevinovăţie. Îmi voi face datoria în limita mandatului oferit de lege. Toţi avocaţii apărării de până acum au fugit înfricoşaţi de persoana acuzatului. Am încercat să vorbesc cu el. I-am explicat că există un adevăr peste care nu poţi trece. Dacă nu o faci rişti foarte mult. Cum pot să-l apăr dacă nu cunosc anumite lucruri care pot răsturna oricând cazul?”, a declarat Marian Voinea, pentru Impact.ro.

Fostul apărător al „Monstrului din Caracal” a mai adăugat că el nu crede că Dincă va spune vreodată adevărul în cazul fetelor dispărute. Gheorghe Dincă se află în continuare în spatele gratilor, încarcerat la Penitenciarul de maximă siguranță din Craiova.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *