Gică Hagi a divorțat. Care a fost motivul și câți bani a fost obligat să-i plătească soției

Gică Hagi este fără doar și poate cel mai cunoscut fotbalist român, pe plan internațional, acesta scriind istoria pentru țara noastră. Mijlocașul, care a fost și căpitanul echipei naționale, a jucat și la Real Madrid. El a fost cel mai scump jucător la acel moment. Spaniolii au plătit echipei Steaua 4 milioane de euro pentru ca acesta să poate veni în clubul lor.

Puțini știu că Gică Hagi a fost căsătorit de două ori. Cu actuala soție, Marilena este împreună de 27 de ani și au doi copii, deja celebri, pe Ianis și Kira. Însă înainte de ea, celebrul fotbalist a mai avut o relație, ce părea că va dura o viață.

Cine a fost prima soție a lui Gică Hagi?

În anul 1990, Gică Hagi s-a căsătorit cu o tânără machidoancă, pe nume Lena. Cei doi erau născuți în aceeași zi și se iubeau foarte mult, dar odată ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, nu s-au mai înțeles. Așa că fotbalistul a decis să divorțeze. Și a mers pe la toate tribunalele, dar acestea îi respingeau cererile din cauza motivelor puerile invocate,

Gică Hagi solicita divorțul pentru că „soția lui a întârziat să aducă pâinea la masă și a pus miere în cafea, în loc de zahăr”.

Câți bani l-a costat divorțul pe Gică Hagi?

Judecătorii i-au respins cererea, iar sportivul a încercat la mai multe tribunale: Bucureşti, Oradea, Braşov şi din nou Bucureşti, unde a reuşit într-un final să de despartă. Însă acest lucru s-a întâmplat pentru că a ajuns la pace cu fosta lui soție, căreia i-a dat 300.000 de euro.

Gică Hagi s-a recăsătorit în anul 1995 cu femeia cu care este și astăzi extrem de fericit, iar Lena și-a găsit jumătatea abia în 2004. Se pare că cei doi nu și-au mai vorbit de atunci.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.