GINA PISTOL A RENUNȚAT LA ASIA EXPRESS! CINE O VA ÎNLOCUI PE VIITOARE MĂMICĂ ÎN SEZONUL 4 AL EMISIUNII

Se fac pregătirile pentru noul sezon al emisiunii Asia Express, însă de această dată prezentatoare nu o să mai fie Gina Pistol.

Vedeta se pregătește să devină mămică, iar din acest motiv nu va mai putea face parte din proiect.

Producătorii celebrei emisiuni au demarat deja căutările pentru noua gazdă Asia Express. Se pare că deja s-a întocmit o listă scurtă a potențialilor prezentatori. Potrivit click.ro, printre cei vizați se numără unii

din foștii concurenți. Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor sunt câteva dintre persoanele ca ar putea ajunge la cârma emisiunii.

Chiar dacă pandemia a îngreunat puțin situația, filmările pentru sezonul 4 Asia Express ar putea începe în primăvară și există posibilitatea ca mai multe vedete din edițiile anterioare să fie cooptate în noul proiect.

În ceea ce privește traseul pe care îl vor urma concurenții se vor lua în calcul doar țările care sunt puțin afectate de noul virus.

Gina Pistol se pregătește pentru rolul de mămică

Gina Pistol și Smiley se află în una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi așteaptă cu nerăbdare să fie părinți și până atunci fac toate pregătirile necesare.

Vedeta Antena 1 este în al doilea trimestru de sarcină și doar câteva luni o mai despart de ziua în care își va strânge fetița în brațe.

În luna septembrie, Gina Pistol și Smiley au făcut marele anunț. Într-un clip postat pe YouTube, cei doi le-au spus fanilor că urmează să fie părinți. Gina Pistol s-a bucurat enorm când a aflat că este însărcinată,

mai ales pentru că medicul îi spusese că șansele să se întâmple acest lucru sunt destul de mici în cazul ei.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe

emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am știut că totul este bine. ”, a declarat Gina Pistol, în urmă cu ceva timp.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *