Gina Pistol este disperată de ce a aflat! S-a întâmplat azi dimineață

Peste doar două luni, Gina Pistol își va putea ține copilul în brațe. Până atunci însă, vedeta se confruntă cu problemele din ultimele luni de sarcină.

Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos.

A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme. Să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu, îmi place să fac haz de necaz și să parodiez mici etape sau întâmplări din viață”, a povestit vedeta într-un Insta Story.

Gina, o viitoare mămică fericită
Gina vorbește deschis despre anumite situații pe care le întâmpină în sarcină și este extrem de bucuroasă că a avut șansa de a rămâne îsărcinată, deși medicii i-au spus că este imposibil.

„Băi, și nu vreau să vă stresez cu toate discuțiile mele despre a fi însărcinată și despre copii, însă sunt și eu foarte fericită că trăiesc minunea asta! Mai ales când mi s-a spus că n-am șanse să trăiesc așa ceva”, spune Gina.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *