Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei!

Cine a spus că relația perfectă nu există, ei bine, priviți și luați aminte! Gina Pistol a izbucnit în lacrimi de ziua ei! Ce surpriză superbă i-a făcut Smiley? Frumoasa vedetă a împărtășit totul cu fanii!

Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei!
Ce surpriză superbă i-a făcut Smiley?
Frumoasa vedetă a împărtășit totul cu fanii!
Pe cât de neașteptată a fost relația dintre Gina Pistol și Smiley, pe atât de frumoasă este! Cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca-n basme și își declară zi de zi iubire unul celuilalt prin diferite gesturi mici sau cuvinte frumoase! Astăzi a fost specială pentru prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”. Frumoasa vedetă a schimbat prefixul, iar Smiley a făcut-o să plângă de fericire! Cum altfel, dacă nu printr-o surpriză de proporții?

Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei, după surpriză superbă făcută de Smiley

Blondina le-a povestit fanilor că a început ziua cu lacrimi în ochi! Lacrimi de bucurie și emoție, normal! Smiley a adus în livingul locuinței lor un cvartet de coarde, reușind să o emoționeze pe Gina Pistol până la lacrimi, iar dacă nu ne credeți pe noi, clipul video de mai jos vă stă drept dovadă, că de, artistul nu s-a putut abține să nu-și filmeze iubita într-un moment atât de special!

Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat «Parfum de femeie», superbul tango și «Vals». Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, a spus Gina Pistol pe contul de Instagram, vizibil emoționată.

Iar asta nu este tot! Nici nu a ajuns bine la filmări, căci, alte surprize au luat-o ”pe sus” pe Gina. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea i-au luat telefonul colegei lor și i-au urat un mesaj de ”La mulți ani” așa cum doar ei știu să o facă, în stilul caracterstic! Și dacă credeați că aici se termină surprizele, nici gând! Pentru că iubirea care i-o poartă este de nemăsurat, Smiley și-a surprins din nou iubita!

De această dată, îndrăgitul cântăreț a mers direct pe platourile de filmare de la ”Chefi la cuțite” și i-a adus un tort de ciocolată viitoarei mămici! Desigur că filmulețul a apărut imediat pe rețelele de socializare, însoțit de un mesaj emoționant și plin de iubire!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *