Halucinant! A răpit o gravidă, i-a fost sfârtecat burta, i-a luat copilul şi a omorât-o

Savanna Marie, o fată în vârstă de 22 de ani, a fost răpită din cauza propriului său copil. Acesteia i-a fost sfârtecată burta, apoi învelită în plastic şi aruncată în râu. Familia şi rudele sunt îndurerate şi în stare de şoc, neştiind cine ar putea omorî cu sânge rece.

Savanna Marie Greywind, în vârstă de 22 de ani, mai avea o lună şi năştea, însă, pe 19 august aceasta a dispărut de acasă. Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit în Dakota de Nord, pe Red River.

Poliţia spune că trupul său era îmbrăcat în plastic şi înţepenit într-o buturugă. Este foarte posibil ca aceasta să fie victima „răpitorilor pântecelor”, care jefuiesc copiii nou născuţi şi apoi le omoară mamele.

La câteva zile după ce a fost descoperit trupul Savannei, poliţiştii au găsit un copil nou-născut în apartamentul vecinei Savannei.

Brooke Lynn Crews, în vârstă de 38 de ani, şi William Henry Hoehn, în vârstă de 32 de ani, vecinii Savannei, au fost arestaţi, spun The Sun.

Copilul a fost luat pentru a se face testarea ADN-ului, pentru a dovedi că este copilul Savannei.
Cele două persoane arestate şi-au recunoscut fapta, iar acum poliţiştii îşi formează scenariul pentru a vedea în ce condiţii burta femeii a fost sfârtecată.

laur