Halucinant! Pepe, infidel chiar de mână cu Raluca. Ce îi făcea atunci când ieşeau în oraş?

După vestea că Pepe și Raluca Pastramă au pus capăt unei relații de mai bine de opt ani, au apărut noi informații care au zguduit showbiz-ul românesc. Artistul a fost acuzat că și-a agresat soția, iar aceasta a cerut un ordin de protecție.
Raluca Pastramă ar fi fost agresată de Pepe în urmă cu câteva zile. La scurt timp după incident, soția artistului a mers la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal și a depus plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe.

În jurul acestui subiectului planează numeroase întrebări, iar jurnalistul Marius Niță a încercat să facă lumină asupra cazului. Prezent la GÂNDUL LIVE, jurnalistul a vorbit despre motivele divorțului și despre relația pe care cei doi au avut-o de-a lungul timpului.
„De-a lungul căsniciei l-am văzut ba la mare, distrându-se singur în club, alături de niște domnișoare, ba și cu Raluca pe la terase, prin București, flirtând cu alte domnișoare, de unde a și ieșit un scandal cu Raluca – s-a supărat și a plecat la mașină, l-a lăsat cu acele femei. Multe episoade din astea au fost. Din punctul meu de vedere, Pepe a fost un bărbat cât se poate de liber, Raluca acasă, a crescut copiii .
Cu femeile și mai ales cu soția lui, mă îndoiesc (că a fost violent-n.r.). Îl știu cât de cât pe Pepe. Nu cred că ar fi altoit-o în timpul căsniciei. (…) E destul de dubioasă treaba asta. Cred că și Raluca a contribuit în vreun fel la situația asta creată acum recent. Nu îi găsesc scuze lui Pepe. Nu ai cum să lovești o femeie, mai ales mama copiilor tăi. Nu faci așa ceva, indiferent de ce s-ar întâmpla. Mai ales când și copiii sunt prin preajmă, cu atât mai mult nu ai voie să faci chestia asta”, a explicat jurnalistul, potrivit gândul.ro
„ E ca un butoi de pulbere situația dintre ei”
Jurnalistul a mai declarat că este foarte posibil ca tot scandalul din jurul divorțului și toate aceste scene și certuri să fie din cauza banilor. Cei doi au o avere considerabilă de împărțit, iar familia Ralucăi pare că are un cuvânt de spus în tot ce se întâmplă.

„Cred că e ca un butoi de pulbere situația dintre ei de acum, care a și explodat de altfel din moment ce s-a ajuns în situația asta. Iar la mijloc nu cred că sunt doar niște orgolii, ci și niște bani, foarte mulți bani. Îmi amintesc că în urmă cu câțiva ani Pepe a cumpărat ditamai palatul pe care îl deținea tatăl Ralucăi. Este posibil ca lucrurile astea să plece și de la bani până la urmă, nicidecum de la infidelități sau gelozii.
Urmărind și istoricul business-urile familiei Pastramă, care nu sunt tocmai ortodoxe. Am făcut niște anchete. În această familie a existat o anchetă în care au descoperit niște bătrâne deposedate de apartamente și trimise prin Giurgiu, cred, în grajduri. Acum nu îl învinovățesc direct pe tatăl Ralucăi, dar în familia și în afacerea familiei au existat astfel de episoade. Mă gândesc ca nu cumva acum Pepe să rămână și fără investiția pe care a făcut-o în acest mariaj cu Raluca, bani mulți.”, a mai declarat Marius Niță, la GÂNDUL LIVE.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *