Horoscop 15 decembrie 2020

HOROSCOP 15 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Poate vă invită cineva la o cabană undeva să mai schimbaţi peisajul de sărbători şi o să vă duceţi. Încep să se adune lucrurile bune, rezultatele favorabile, vin şi banii şi o să fiţi încântaţi de surprizele care apar la tot pasul.
HOROSCOP 15 DECEMBRIE CAPRICORN

Poate aveţi de gând să vă luaţi altă casă, fie că s-aveţi mai mult spaţiu, fie ca să vă restrângeţi, să plătiţi mai puţin. Se vine cu o ofertă de lucru pentru anul care urmează şi o să vă socotiţi cu ai voştri să vedeţi cum staţi cu timpul, ca să acordaţi maximum de atenţie şi familiei.
HOROSCOP 15 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Se pare c-aţi făcut rost de bani ca să reparaţi maşina, ori să luaţi alta, după cum vă ţine buzunarul. E posibil să rezolvaţi problemele care ţin de şcoală, de evaluări, de examene şi să se-ncheie totul cu bine, fără restanţe şi alte neplăceri.
HOROSCOP 15 DECEMBRIE PEŞTI

Se observă cheltuieli mari în perioada asta, poate v-aţi propus să cumpăraţi lucruri noi pentru casa, ori cadouri scumpe. Poate-abia acum vi se plătesc banii din urmă şi o să fie mai bine ca să luaţi tot ce-aveţi nevoie pentru Crăciun şi Anul Nou şi să vă şi plimbaţi puţin primprejur.
HOROSCOP 15 DECEMBRIE BERBEC

O să vă puteţi primi banii ca să ştiţi pe ce sume puteţi conta în perioada asta, ca să vă asiguraţi nişte sărbători fericite. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care v-au promis sprijinul şi poate e de-ajuns să vă auziţi sau să vă vedeţi la un telefon ca să primiţi ce-aveţi nevoie.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE TAUR

Poate vă faceţi timp şi de o consultaţie medicală, chiar şi prin telefon, ca să nu vă expuneţi altor riscuri. Se-adună banii de pe unde-i aveţi de luat şi o să vă descurcaţi frumos şi cu aprovizionarea şi cu cadourile pe care vreţi să le oferiţi celor dragi.
HOROSCOP 15 DECEMBRIE GEMENI

Poate-abia acum aveţi o idee mai clară despre ce se-ntâmplă în relaţia de cuplu şi poate fixaţi vreo regulă nouă. Sunt lucruri importante de discutat şi de pus la punct ca să nu vă prindă sfârşitul de an cu treburile neîncheiate şi cu banii neluaţi.
HOROSCOP 15 DECEMBRIE RAC

Se poate să vă hotărâţi pe ultima sută de metri să plecaţi măcar 2 zile în vizită la părinţi, bunici. E posibil să faceţi nişte schimbări care să vă prindă bine şi o să luaţi mai mulţi bani şi poate vor fi şi nişte colaborări care să vă completeze salariul.
HOROSCOP 15 DECEMBRIE LEU

Semnul de viaţă pe care-l aşteptaţi de la fiinţă pe care o iubiţi o s-apară şi o să ştiţi care e programul de sărbători. O să fiţi inventivi, o să daţi dovadă de creativitate şi poate organizaţi ceva frumos, poate pentru copii, sau o fi o expoziţie cu ce-aţi lucrat pe parcursul anului.
HOROSCOP 15 DECEMBRIE FECIOARĂ

Vă împărţiţi responsabilităţile, ca să vă rămână timp şi pentru voi c-aveţi nevoie de un respiro, să vă mai şi odihniţi. O să daţi zor să terminaţi treburile complicate de pe-acasă, curăţenie, reamenajare ca să vă ocupaţi numai de pregătirile de sărbători în astea două săptămâni.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE BALANŢĂ

Poate primiţi un calificativ de la şcoală, ori de la serviciu şi o să fie promiţător – staţi bine la capitolul studii, evaluări. Se pare c-o să vă implicaţi într-o activitate de grup care să vă ofere ocazia să vă puneţi talentul la vedere, să vă şi consolidaţi relaţiile de colaborare.
HOROSCOP 15 DECEMBRIE SCORPION

Vă pregătiţi pentru o colaborare care v-ar aduce mai mulţi bani şi întoarceţi situaţia pe toate fetele ca să fie convenabil. Vin bani şi o să faceţi un shopping serios, cum va pica mai bine, online, cu dus la supermarket, vă canalizaţi efortul să luaţi tot ce vă trebuie pentru şcoală.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *