Horoscop 17-25 februarie 2021: Zodiile care scapa de greutatile vietii

Berbec

O situație de la locul de muncă te poate face să faci un pas înapoi. Totul este să nu renunți și să mergi mai departe. Nu te lăsa bătut sub nicio formă.

Taur

Ai o zi încărcată și emoțională. Energiile și sentimentele negative pot pune stăpânire pe tine, ai grijă să nu cazi dintr-o extremă în alta.

Gemeni

Te poți considera norocos. Toate planurile merg ca pe roate și în parametrii normali. Succesul nu te va evita și îți va ieși în cale cât mai curând.

Rac

Se cere multă ambiție la locul de muncă. Nu te lăsa bătut și luptă pentru ideile tale, cineva te va observa în cele din urmă. Ai răbdare, toate se întâmplă la timpul potrivit.

Leu

Asigură-te că ai o stare interioară excelentă înainte de a porni o nouă afacere sau a pleca pe alt drum în carieră. E foarte important să fii liniștit și odihnit.

Fecioară

Neînțelegerile și certurile din relația de cuplu sunt tot mai dese. Nu prea mai merge așa și ar fi cazul să iei o decizie clară și definitivă legat de partener.

Balanță

Încearcă să te stăpânești și să nu mai scoți la iveală punctele slabe de față cu oamenii care nu te cunosc prea bine. S-ar putea să profite de vulnerabilitățile tale.

Scorpion

Eforturile depuse în ultima vreme sunt în zadar. Nu ai parte de nicio satisfacție la serviciu sau în viața personală. Ar fi cazul să te reorientezi.

Săgetător

Bate palma legat de o afacere numai dacă ai încredere în persoana aceea. Nu te arunca cu capul înainte dacă intuiția îți spune cu totul altceva.

Capricorn

Lucruri frumoase și timp de calitate în compania persoanelor dragi. Bucură-te de această zi pentru a face tot ce simți. Fii liber ca pasărea cerului.

Vărsător

Astrele te îndeamnă să nu mai cumperi lucruri de care nu ai nevoie și să faci economii. Mai bine strânge pentru a merge într-o vacanță peste hotare.

Pești

Ziua începe cât se poate de prost și nu ai chef să faci nimic. Îți vine să lași totul baltă și să pleci acasă. Nu vrei să știe nimeni de tine.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.