Horoscop 29 decembrie 2020. Zi alba pentru mai multe zodii. TOTUL SE SCHIMBA spre BINE

Horoscop 29 decembrie 2020 Berbec

Berbecii trebuie să înveţe să fie mai răbdători, să menţină un anumit echilibru al emoţiilor. Tocmai din acest motiv, ar fi bine să lăsaţi deoparte tot ce înseamnă stres şi să vă orientaţi spre pacea interioară. Este o perioadă bună să te întâlneşti cu cei dragi, să râzi mai mult, să faci lucruri care îţi plac cu adevărat. Finalul de an o să vă găsească în toane mai bune, dacă înţelegeţi care sunt lucrurile pentru care trebuie să vă agitaţi şi care sunt cele pe care nu trebuie să le băgaţi în seamă.

Horoscop 29 decembrie 2020 Taur

Taurii dau dovadă de o energie debordantă, sunt mai veseli ca oricând şi totul pare să le meargă bine. Este momentul să vă folosiţi de această conjunctură pentru a pune la cale un proiect la care poate doar îndrăzneaţi să visaţi. De ce nu ar putea să devină în sfârşit realitate? Nativii zodiei se bucură de suport din partea persoanei iubite şi au norocul de a se putea sfătui în orice circumstanţă şi indiferent de problemă. Sunteţi norocoşi să aveţi pe cineva alături pentru care chiar contaţi cu adevărat.

Horoscop 29 decembrie 2020 Gemeni

Gemenii sunt conştienţi de faptul că este bine să îşi împărtăşească ideile şi obiectivele cu cei din jur, cu oamenii care îi pot încuraja, îndruma. Anumite dorinţe mai vechi sunt pe cale să se concretizeze, iar munca depusă o să aibă în sfârşit rezultate. Pentru toate zilele în care aţi stat peste program la birou, este timpul să culegeţi roadele. Mai mult, este o perioadă foarte bună şi din punct de vedere al sănătăţii. Minivacanţa de Crăciun a fost o ocazie perfectă să vă încarcaţi bateriile.

Horoscop 29 decembrie 2020 Rac

Racii se bazează şi mai mult pe familie, sursa lor inepuizabilă de sprijin şi inspiraţie. Însă, nu de fiecare dată părerile celor dragi sunt şi cele potrivite pentru cum speraţi să se aşeze lucrurile. Chiar dacă cei dragi sunt bine intenţionaţi, trebuie să învăţaţi să mai puneţi din când în când piciorul în prag. Mai bine vă asumaţi un risc, dar ştiţi că a fost ideea voastră, decât să trăiţi cu regretul că nu aţi încercat deloc. Se poate ca una dinte variantele puse în joc să fie chiar cea câştigătoare.

Horoscop 29 decembrie 2020 Leu

Vremea de afară se pare că vă influențează emoțional. Din fericire, se anunță temperaturi ridicate și cer senin, ceea ce înseamnă că va urma o perioadă veselă pentru voi. Energia molipsitoare îi va ajuta și pe cei din jur să treacă peste această perioadă încărcată și să se mai relaxeze puțin. Bucurați-vă de familie, de vizita prietenilor și de zilele libere. Sunteți pregătiți pentru provocările noului an și v-ați asigurat că toată lumea știe.

Horoscop 29 decembrie 2020 Fecioară

Pe cât de veseli ați fost în perioada Crăciunului, pe atât de posomorîți sunteți acum. S-ar putea ca de vină să fie întoarcerea la serviciu sau presiunea socială cu privire la realizările din anul trecut și obiectivele pentru anul viitor. Nu vă lăsați intimidați, aveți traseul vostru de urmat și-l știți bine. Dinf ericire, aveți alături prieteni care vă cunosc valoarea iar față de altcineva nu este nevoie să vă justificați în niciun fel.

Horoscop 29 decembrie 2020 Balanță

Tensiunea din aer, specifică ultimelor zile din an, vă cam dă bătaie de cap. Nu luați totul personal, închideți ochii la micile înțepături și încercați să oferiți o atmosferă echilibrată atât în familie cât și la locul de muncă. Această perioadă vă prinde aglomerați, la muncă, dar de anul viitor, soarele va ieși și pe strada voastră. Răbdare.

Horoscop 29 decembrie 2020 Scorpion

Atenție la comunicarea cu cei din jur. S-ar putea ca intențiile voastre să nu fie înțelese de toți și s-ar putea să vă treziți cu reproșuri pe nedrept. Evitați, în această perioadă și așa tensionată, să vă contraziceți cu ceilalți. Cel mai bine lăsați de la voi. Începând de anul viitor nu ar strica să vă concentrați mai mult pe sănătatea fizică cât și cea psihică. Poate vă înscrieți la un curs de dezvoltare personală sau poate decideți, în sfârșit, să mergeți la yoga.

Horoscop 29 decembrie 2020 Săgetător

Dacă vă lăsaţi pe mâna imaginaţie s-ar putea să atingeţi culmi nebănuite. Găsiţi cele mai neprevăzute soluţii în cele mai dificile momente, însă asta doar dacă încrederea este la ea acasă. Cine nu are curaj, nu câştigă, indiferent că vorbim despre un bonus financiar, o întâlnire cu o persoană la care până acum doar visaţi sau posibilitatea de a conduce ostilităţile la un eveniment în familie.

Horoscop 29 decembrie 2020 Capricorn

Capricornii nu au o zi prea bună din punct de vedere financiar, însă cu un plus de energie şi entuziasm găsiţi soluţii pentru a trece cu bine peste momentele mai puţin plăcute. Nu este musai să tăiaţi drastic din cheltuieli ci mai degrabă se pune problema de a găsi soluţii pentru a fi mai eficienţi si a analiza de mai multe ori înainte de a lua o decizie care s-ar putea să vă coste prea mult.

Horoscop 29 decembrie 2020 Vărsător

Nu vă pierdeţi timpul cu gândul de a rămâne disciplinaţi la locul de muncă. Dacă nu vă bateţi pentru ceea ce vi se cuvine, nimeni nu o să vă ajute sau promoveze. Căutaţi să faceţi lucrurile cât mai bine posibil şi să vă asiguraţi că rezultatele voastre nu sunt trecute cu vederea de factorii de decizie. Într-un final totul s-ar putea să se termine cu bine, dacă aveţi grijă să luptaţi până la capăt.

Horoscop 29 decembrie 2020 Pești

Astăzi primiţi o veste care va avea un efect major asupra voastră. Acesta nu este, însă, un lucru neapărat rău. Poate fi o veste care să vă ofere un plus în ceea ce priveşte starea de bine, poate fi însă şi un anunţ prin care să aflaţi că persoana care vă interesa de mai mult timp este disponibilă şi nu e neapărat imună la avansurile pe care i le faceţi. Ştiaţi că aveţi nevoie de ceva deosebit în viaţa voastră, iar acel moment pare că a venit.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *