Horoscop 3-9 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu. Ce ne rezervă săptămâna

Horoscop 3-9 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu. Ce ne rezervă săptămâna

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – BERBEC

Poate abia acum o să dați curs unei oferte de colaborare și o să faceți față efortului, că o să vă trebuiască și să vă ocupați și de familie, printre picături.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – TAUR

Are de unde să vă meargă mai bine și o să fiți și voi mai atenți cu ce vi se întâmplă, să vă îngrijiți de look și de sănătate, în mod special.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – GEMENI

O să puteți semna, în sfârșit, un contract și să vă destindeți, din punct de vedere financiar, că n-o să mai fie nevoie să faceți economie la sânge.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – RAC

Se poate să faceți o achiziție pe bani mulți și să vă luați o casă, o mașina, mobilier nou, ceva care să-i bucure pe ai voștri și pe voi, bineînţeles.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – LEU

O să începeți proiecte noi, care să vă repună în valoare, și o să aveți parte de câștiguri, c-o să investiți multă energie și resurse ca să reușiți.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – FECIOARĂ

Vin bani, pot fi de la serviciu, dar și din surse colaterale, că vi se apreciază efortul depus în ultima vreme, și poate vi se dau proiecte noi de făcut.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – BALANȚA

Un nou proiect la orizont și o să faceţi rost de bani. O să vă şi placa tot ce lucraţi, c-aveţi nevoie de o nouă provocare, şi o să faceţi treaba ca lumea.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – SCORPION

O să luați diverse lucruri atât pentru casă, cât și pentru voi, că abia acum v-au parvenit acei bani care au întârziat prin buzunarele altora.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – SĂGETĂTOR

Vi se întinde o mână de ajutor și o să faceți progrese în sfera profesională, dar și acasă vă ajută ai voștri cu munca în gospodărie și cu aprovizionarea.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – CAPRICORN

Șefii au nevoie de prezența voastră, de ideile, de strategiile voastre și or să vă pună la treabă, că se bazează pe calitățile de excepție pe care le aveți.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – VĂRSĂTOR

Se încearcă cooptarea voastră într-un grup, o echipă în care funcționați perfect pe parcursul unui proiect și se poate să se dezvolte și să mai existe și altele.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 – PEȘTI

O să puteți demara un proiect care să vă țină ocupați până pe la primăvară și să adunați niște bani cu care să rezolvați problemele mai complicate.

laur