Horoscop 9 februarie 2021: Zodia care are PROBLEME MARI de sanatate in aceasta zi

Berbec

Berbecii sunt marți în atenția unei persoane de sex opus. Sfatul astrelor este să vă lăsați duși de val fiindcă este foarte posibil să formați un nou cuplu, care vă va face foarte fericiți, atât pe voi, cât și pe cei care vă acordă marți atenție.

Taur

Există riscul să apară tensiuni atât la serviciu, cât și acasă. Chiar dacă obișnuiți să fiți firi vulcanice, ar fi bine să încercați să fiți calmi marți, pentru ca lucrurile să nu escaladeze, atât la serviciu, cât și acasă.

Gemeni

Vă aflați într-o situație foarte bună la serviciu și există șansa să fiți promovat. Fiți atent, îndepliniți-vă sarcinile foarte bine, ca și până acum și cu siguranță veți fi răsplătit.

Rac

Nu aveți o dispoziție prea bună și vedeți lucrurile în negru, chiar dacă situația nu e chiar așa de rea. Încercați să vă relaxați și să nu mai dramatizați tot ce vi se întâmplă negativ.

Leu

Leii primesc o veste excelentă de la o rudă care s-a stabilit în străinătate. Poate fi inclusiv o moștenire, la care nativii din zodia Leu nici nu s-au gândit până acum.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară au o zi excelentă în plan amoros. Există posibilitatea să înfiripe o nouă poveste de dragoste sau să își consolideze relația pe care deja o au.

Balanță

Nativii din zodia Balanță au avut momente grele în ultima perioadă, însă răsare soarele și pe strada lor și vor înfrunta tot ce li se întâmplă mult mai pozitiv. Ziua de marți e una bună pentru Balanțe.

Scorpion

Simțiți nevoia de a lua o pauză deoarece ați fost foarte solicitați în ultima perioadă. O vacanță ar fi cel mai bun lucru.

Săgetător

Va fi o zi intensă pentru săgetători, care vor avea mult de muncă, dar se vor achita cu succes de sarcini.

Capricorn

E o zi favorabilă și pentru nativii din zodia Capricorn, care au multe idei și le pun în aplicare.

Vărsător

Vărsătorii au o zi excelentă, în care își scot la iveală farmecul personal. La serviciu lucrurile merg foarte bine și ați putea fi chiar promovați.

Pești

Peștii au o zi foarte bună. Comunicarea cu persoana iubită merge excelent și ați putea plănui chiar să faceți un copil.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *