Horoscop Camelia Pătrășcanu 23-28 februarie 2021. Plouă cu noroc peste 4 zodii

Berbec

Primele 3 zile din săptămână sunt ideale pentru a-ți consolida poziția la locul de muncă sau pentru a face diferite activități. Importantă este

și colaborarea cu membrii familiei. Ultimele zile astrologice sunt pentru creativitate, chef de viață și încredere. Weekendul este făcut pentru muncă.

Taur

Ședințe sau informări la început de săptămână, controlează ce ai de făcut și apoi mergi mai departe. Se anunță ceva drumuri de făcut

pentru semnarea unor acte administrative. Zilele de joi și vineri aduc discreție și nevoie de singurătate. În weekend se pot relaxa.

Gemeni

Gânduri despre bani, dar și despre sănătate. Sunt foarte pragmatici în primele 3 zile. Pot câștiga sau economisi ceva bani, poate au și de

dat unele datorii. Drumuri și vești bune de la oameni aflați la distanță spre finalul săptămânii, în timp ce zilele libere le petrec acasă.

Rac

Intuiția și flerul funcționează de minune în zilele de luni, marți și miercuri, în special în domeniul afacerilor și în relații.

Poți simți sau preîntâmpina niște subiecte delicate, iar ulterior astrele activează zona banilor și a câștigurilor. Rezistă tentației de a împrumuta bani, în weekend e timp pentru vizite.

Leu

Nu ai chef de muncă sau ești obosit la început de săptămână, lasă lucrurile să se desfășoare de la sine. În următoarele zile recuperezi acolo unde nu ai putut acționa și ești într-o formă foarte bună. Spune-ți punctul de vedere atunci când e cazul. În weekend ești foarte productiv la serviciu.

Fecioară

Început de săptămână foarte valoros sub aspect social, te gândești și la ceilalți. Discuții și întâlniri cu prieteni vechi și noi.

Atenție la sănătate și oboseală în zilele de joi și vineri, în timp ce pentru weekend trebuie să te pregătești să găsești soluții istețe.

Balanță

Autoritate și determinate de a duce la capăt toate sarcinile. Știi foarte bine ce ai de făcut, de aici și sporul pe care-i ai la muncă. Inspirație, socializare și soluții care anunță zile foarte bune în continuare. Ești într-o formă excelentă în weekend.

Scorpion

Ai multe acte de rezolvat, pentru casă sau administrative, și nu ar strica să ceri ajutorul cuiva. Nu uita de autoritate și demnitate la locul de muncă, fiecare om trebuie să știe care este funcția sa. Sunt multe chestiuni de rezolvat, impune-te. Zilele libere sunt pentru distracție.

Săgetător

Te gândești serios care sunt punctele forte care te ajută să câștigi bani sau dacă e cineva care te trage în jos. E posibil să-i acuzi pe ceilalți de nemulțumirile tale, dar ești invitat la înțelepciune în ziua de joi. Nu ar strica să ceri sfaturi de la specialiști, în timp ce weekendul este făcut pentru asumarea responsabilităților.

Capricorn

Primele zile ale intervalului astrologic sunt foarte importante din punct de vedere al relațiilor. Nu duci lipsă de întâlniri. În a doua jumătate a săptămânii ai de făcut multe calcule financiare, fi pregătit să-ți asumi niște pierderi. Posibil sacrificiu, iar în weekend călătorii.

Vărsător

Știi bine ce ai de făcut și în plus ești motivat și de bani. Stăpânești foarte bine anumite lucruri pe care le faci ca la carte. Dispute în zilele de joi și vineri, asta pentru că ești foarte ușor de iritat perioada asta. S-ar putea să interpretezi lucrurile mai egoist decât trebuie. În weekend încarcă-ți bateriile.

Pești

Un început de săptămână romantic, frumos sau creativ. Te bucuri de o atmosferă foarte frumoasă acasă și ai activități lejere și plăcute. Tensiunile de la muncă pot exploda joi și vineri, unele lucrurile nefiind tocmai pe placul tău. Amână niște discuții importante și cere sfaturi în weekend dacă e cazul.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *