Horoscop februarie 2022. Va fi o lună a despărțirilor și certurilor

Horoscop februarie 2022. Previziuni complete pentru toți nativii zodiacului. Vezi ce se va întâmpla în ultima lună de iarnă și cum vor decurge lucrurile pentru tine. Astrele prevăd o lună a certurilor și despărțirilor.

Zodia Berbec

Câteva persoane din viața ta au nevoie să știe ceea ce simți pentru ele, mai ales dacă sunt apreciate și iubite. Niciodată nu ai fost bun la asta, să le arăți celorlalți ce simți pentru ei și ai numai de pierdut din această cauză.

Zodia Taur

Zodia Taur este una a ponderației, dar și a izbucnirilor violente atunci când se depășește o anumită limită. Acești nativi trebuie să învețe să își controleze ieșirile și să nu mai sară calul atunci când chiar nu este cazul.

Zodia Rac

Dacă te-ai plictisit de rutină, intră într-o nouă aventură! Fă lucruri care să te țină pe poziții, care să te ajute să nu te mai plictisești. Este normal să te simți așa dacă nu ai chiar nimic de făcut.

Zodia Gemeni

Evenimentele care s-au întâmplat în ultima perioadă au dus relația cu un om drag la un alt nivel. Totuși, de puțin timp nu te mai regăsești în relația în care te afli. Simți că omul de lângă tine nu mai corespunde așteptărilor tale.

Zodia Fecioară

Fecioarele se bucură de momente romantice în luna februarie, căci relația de cuplu și familia reprezintă principalele lor preocupări. Sunt foarte focusați pe aceste planuri și dau tot ce au mai bun ca să fie bine.

Zodia Balanță

Luna va merge foarte bine pentru Balanțe la locul de muncă și în ceea ce privește banii. În carieră și la serviciu vor întâlni unele blocaje în fața cărora pot rămâne fără soluții, dar tot vor găsi ajutor acolo unde știu că există.

Zodia Scorpion

Scorpionii traversează mai degrabă o perioadă de introspecție, în care își analizează intens problemele interioare. Vor să se descopere sau să se redescopere, pentru că s-au schimbat în ultima vreme.

Zodia Săgetător

În ceea ce privește cariera și locul de muncă, nativii simt nevoia să facă anumite schimbări. Nu se mai simt deloc bine la actuala firmă la care lucrează și și-ar dori să facă ceva care să îi împlinească.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt puși pe fapte mari în dragoste. Au planuri mari cu persoana de lângă ei, au chef de vacanțe și momente intime, pline de iubire, de care vor avea și parte în următoarea perioadă.

Zodia Vărsător

Familia are nevoie de tine și de mai multă implicare din partea ta. Cei dragi vor să le fii aproape și să le demonstrezi cât de mult contează ei pentru tine, nu să îi pui mereu pe locul doi.

Zodia Pești

Peștilor le merge foarte bine și luna aceasta. Reușesc să se organizeze eficient, să aibă rezultate minunate atât la locul de muncă, dar și acasă, cu familia, căreia îi acordă atenția de care are nevoie.

laur