Horoscop martie 2023: Zodiile care își găsesc marea iubire în prima lună de primăvară. Ce ne spun astrele?

Din punct de vedere astrologic luna martie este promițătoare din toate punctele de vedere pentru mai multe semne zodiacale.

Iată horoscopul lunii martie 2023

Pe data de 7 martie Saturn intră în zodia Pești unde va rămâne până pe în 2026, iar Pluton intră în Vărsător pe 23 martie, ceea ce astrologii numesc și începutul Erei Vărsătorului, căci Pluton va sta aici pentru mai bine de 20 de ani.

Horoscop martie 2023 – Berbec

Luna martie pentru Berbeci debutează activ în zona carierei, ceea ce înseamnă că veți avea foarte multe activități. Tot în această lună, nativii zodiei vor avea parte de romantism și se vor concentra mai mult asupra vieții amoroase.

Sunt șase să construiți o nouă familie sau să începeți un nou proiect. Veți încerca să petreceți mai mult timp alături de persoana iubită, să abordați unele subiecte mai sensibile, să readuceți armonia în relație.

Atenție sporită în ceea ce privește sănătatea. Încercați să vă odihniți mai mult.

Horoscop martie 2023 – Taur

În prima parte a lunii, taurii nu se simt în largul lor, dar odată cu intrarea lui Saturn în pești vor învăța să trăiască mai mult în prezent. În această lună veți culege roadele propriei munci și veți avea o perspectivă mai clară asupra vieții.

Veți dori să socializați mai mult și vă veți bucura de ieșirile cu prietenii cu care veți descoperi locuri noi. Veți găsi timpul necesar pentru a vă relaxa și a vă răsfăța.

Horoscop martie 2023 – Gemeni

Veți începe să vă gândiți la un nou loc de muncă mai bun decât cel din prezent. Veți realiza cât de multe ați asimilat în ultima vreme, iar asta vă va ajuta să folosiți ce ați asimilat de-a lungul timpului.

Veți avea parte de mai multe responsabilități, atât la locul de muncă, dar și în relație.

În relație se pare ca aveți mai multe aspecte de rezolvat. Veți munci să aduceți la un echilibru toate acele nuanțe din viața voastră pe care doriți să le schimbați.

Horoscop martie 2023 – Rac

Pentru raci urmează o perioadă calmă și frumoasă. Veți reuși să vă bucurați de tot ceea ce este frumos pentru voi și veți reuși să aduceți armonie în relația de cuplu. De asemenea, veți reuși după atâta timp să găsiți un echilibru financiar.

Fiindcă Marte intră în semnul vostru la finalul lunii, totul este despre inițiativă și motivație. Chiar dacă vine la pachet și cu furie sau lipsa răbdării.

În relația de cuplu se mai pot ivi unele neînțelegeri, dar per total va fi o lună liniștită.

Horoscop martie 2023 – Leu

Leii sunt puși pe fapte mari și vor fi plini de energie și optimism. Vor munci mai mult pentru a-și atinge toate scopurile, dar în același timp vor găsi timp să fie lângă cei dragi și să se distreze mai mult.

Trebuie să fiți foarte atenți pentru că aveți tendința să deveniți impulsivi. Există posibilitatea să faceți unele greșeli și să acuzați pe nedrept persoanele nepotrivite.

Acești nativi vor fi nevoiți să învețe să gândească repede, să găsească soluții la ieșirea din criza care se apropie cu pași repezi în familie și în domeniul financiar.

Horoscop martie 2023 – Fecioară

Fecioarele vor fi pline de creativitate și vor găsi o serie de soluții pentru diverse probleme. Se vor îngriji mai mult de propria sănătate și vor încerca să adopte un stil de viață mai sănătos. Acest somn zodiacal este pus pe fapte mari și încearcă ca în fiecare lună din acest an să își ducă la bun sfârșit câte un plan.

Din păcate în luna martie Fecioarele se vor confrunta cu trădarea și minciuna. Își vor da seama că partenerul lor de viață fie îi înșală fie profită de sentimentele lor. Din această cauză acești nativi se vor izola și vor refuza orice tip de comunicare. Unele persoane din această zodie s-ar putea să înainteze actele de divorț.

Horoscop martie 2023 – Balanță

Luna martie va fi destul de aglomerată pentru Balanțe. Totuși, vor reuși să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propun. Astfel că, dacă v-ați propus să vă schimbați locul de muncă veți reuși să găsiți ceva care să vă placă destul de mult.

Încercați să vă relaxați pentru că riscați să vă afectați psihicul, mai ales dacă luați totul personal. Aveți tendința să vă grăbiți și să vă pierdeți rapid atenția.

Provocările vă vor face să vă reafirmați și se anunță o lună incitantă pentru propria voastră evoluție.

Horoscop martie 2023 – Scorpion

Scorpionii își doresc un sentiment de stabilitate și siguranță. Se vor simți cel mai bine atunci când se vor lăsa îmbrățișați de o persoană apropiată.

Vor trece prin mai multe momente stresante și orice încercare de ameliorare a conflictelor va fi condamnată eșecului. Singura soluție este să se afunde în muncă pentru a putea să uite de probleme.

În ceea ce privește sănătatea, Scorpionii s-ar putea confrunta cu unele crize de insomnie.

Horoscop martie 2023 – Săgetător

În această lună Săgetătorii vor da dovadă de multă perseverență și vor reuși să comunice excelent cu cei din jur. Odată cu sosirea primăverii Săgetătorii se vor simți plini de energie, dornici să călătorească, să iasă în natură și să descopere locuri noi.

De asemenea, astrologii vă recomandă să practicați și un sport, pentru a reuși să vă consumați surplusul de energie. În martie, Săgetătorii vor fi foarte populari printre cei dragi.

Trebuie să vă concentrați mai mult asupra obiectivelor și a propriului viitor.

Horoscop martie 2023 – Capricorn

Ați trecut printr-o perioadă în care majoritatea prietenilor v-au întors spatele, iar acum când începeți să vă reveniți acele persoane vin să vă felicite. Este o lecție a vieții pe care trebuie să o asimilați destul de mult. Va trebui astfel să duceți o luptă dificilă cu propriul ego, pe de o parte veți dori să plătiți datoriile față de cei care v-au săpat, pe de altă parte mila, compasiunea și umanismul pe care îl manifestați v avea un cuvânt greu de spus în deciziile voastre, nu vă grăbiți să aveți o reacție și așteptați să se limpezească și mai mult apele.

Feriți-vă de schimbările bruște în mai rău. Ar trebui să fiți pregătit atât mental, cât și financiar pentru orice problemă.

Horoscop martie 2023 – Vărsător

Veți avea parte de emoții și trăiri puternice în interiorul vostru care vă vor consuma destul de rău. Mulți vor întâlni o persoană din trecut care îi va bucura.

De asemenea, Vărsătorii vor avea parte de multă energie și vor fi mai optimiști și mai încrezători în propriile forțe. Ideal ar fi să studieze mai mult pentru că stimularea intelectuală le va face mult mai bine.

Deși vor sta bine la capitolul sănătate, ar fi bine să nu renunțe la obiceiurile sănătoase.

Horoscop martie 2023 – Pești

Primăvara le aduce Peștilor multă energie și vor reuși să rezolve tot ceea ce și-au propus.

Este foarte important să își organizeze bine timpul, astfel încât să doarmă suficient, dar totodată să găsească perioade în care să se relaxeze. Poate în weekend, poate cu ieșiri scurte de o zi sau orice altceva le face plăcere.

Este o oportunitate ideală de a vă invita șeful sau un partener de afaceri la cină și, astfel, să câștigați câteva puncte în plus care v-ar putea schimba în mod fundamental cariera.

laur