Horoscopul săptămânii 20-26 martie 2023, realizat de Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă multe lucruri

Neti Sandu a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 martie 2023. Vedeți mai jos ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în zilele următoare

BERBEC

Se rezolvă multe lucruri, printre care şi cu banii, c-o să-i luaţi şi-o să vă achitaţi de toate obligaţiile, şi poate vă puneţi şi casa la punct.

TAUR

Vi se oferă ceva nou de lucru, poate fi şi în particular şi să vă placă, să puneţi mult suflet că vreţi să le demonstraţi tuturor că sunteţi cei mai buni

GEMENI

O sa va fie poate mai greu sa distingeţi adevărul de minciuna dac-o s-aveţi o discutie în patru ochi cu fiinţa iubita, dar lăsaţi problema la macerat si va parvine răspunsul.

RAC

E posibil să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională şi să găsiţi mediul propice, să daţi şi de sponsori care să investească, să vă descurcaţi frumos.

LEU

Vă bucuraţi de o revedere pe care o aşteptaţi de ceva timp şi o să aveţi ce să vă spuneţi că să vedeţi dacă relaţia mai poate să continue, se poate!

FECIOARA

Vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să lucraţi la ceva care vă place şi o să vă aducă şi succes, că vă puteţi ocupa de mai multe treburi odată.

BALANTA

E cineva care vrea să fiţi împreună şi or să dispară acele bariere care v-au ţinut departe de această persoană şi să vă adunaţi resursele ca să faceţi casă bună împreună.

SCORPION
Se poate să primiţi o confirmare, c-aţi luat un examen, vi s-a aprobat un credit, accesul la un nivel superior, o funcţie, poate.

SAGETATOR

Vine şi momentul vostru de glorie, fiţi receptivi la nou la ce se întâmplă, că ar fi păcat să rataţi şansa de a vă face cunoscute calităţile, deloc puţine.

CAPRICORN

O să începeţi proiecte noi, faceţi rost de bani în plus şi o să vă bucuraţi de succes, că daţi dovadă de entuziasm şi de pricepere, sunteţi buni profesionişti.

VARSATOR

Se anunţa reuşite, şi o să fie o upgradare pe mai multe planuri – totul e să vă propuneţi cât mai multe obiective şi să vă ţineţi de treaba până la capăt.

PESTI

O să primiţi banii pe care i-aţi cerut unei bănci, se mai poate să vi se restituie acei bani împrumutaţi cuiva şi să vă descurcaţi mai bine cu banii, în perioada asta.

laur