I-a plătit Danielei Crudu 80.000 de euro pentru o partidă de amor. Ce i-a făcut în dormitor

La începutul anului 2015, Ioan Neculaie era implicat într-un dosar de prostituţie şi proxenetism. Procurorii au interceptat discuţii telefonice în care omul de afaceri negociază cu Diana Gureșoaie. El îi cerea să îi aducă alte fete, majoritatea persoane publice, pentru a întreţine relaţii intime.

Afaceristul ar fi plătit nu mai puţin de 80.000 de euro pentru a face amor cu Daniela Crudu într-un avion privat. Ioan Neculaie nu numai ca că obişnuia să plătească săptămânal femei, însă avea şi fetişuri de-a dreptul ciudate. Pe lângă faptul că obişnuia să îşi aştepte partenerele în pielea goală, milionarul avea şi un adevărat arsenal de jucării erotice.

Are acasă de la bici la cătuşe, până la vibratoare. Îi plac chestiile porcoase şi toată lumea ştie că vrea mereu în grup. Îi place să fie dominat în pat, femeia să facă totul. Este foarte pretenţios, nu îi plac plinuţele, dar nici slăbănoagele. Cere poze înainte şi le studiază atent. De abia apoi negociază”, a declarat un apropiat al acestuia. Despre Ioan Neculaie s-a spus de-a lungul timpului că a plătit oricât pentru o femeie.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.