Iata motivul pentru care Vulpița a fost dată afară de la Acces Direct. Câți bani a luat în șase luni

Telenovela Vulpița s-a sfârșit, după șase luni de emisie zilnică. Concedierea soților Stegaru a fost una cu scandal, iar impact.ro are toate detaliile.

Vulpița, urmărită zilnic de milioane de telespectatori

În ultimele șase luni, ratingul emisiunii “Acces Direct” (Antena 1) a explodat, după ce, pe micile ecrane au apărut Veronica și Viorel Stegaru, doi soți din satul Blăgești, care au vorbit despre neînțelegerile dintre ei, dar și despre cum și-ar dori să fie viața lor. Povestea s-a transformat într-o telenovelă zilnică, presărată din plin cu scandaluri uriașe.

Mai mult, Veronica, poreclită Vulpița, a trecut prin transformări fizice uluitoare, fiind dusă de echipa emisiunii la un salon de înfrumusețare și la cumpărături de haine.

Toată această poveste a fost urmărită cu sufletul la gură de milioane de telespectatori, chiar și atunci când totul s-a transformat într-un spectacol de-a dreptul grotesc.

Promovarea excesivă a celor doi soți i-a transformat pe aceștia în adevărate vedete naționale. Vulpița chiar a scos o melodie, deși nu are veleități de artistă, iar piesa ei a fost ascultată de milioane de oameni.

Mirela Vaida a cerut concedierea familiei Stegaru

În ultima lună, însă, au apărut fel de fel de conflicte între Vulpița și diferiți membri ai echipei. Ba mai mult, asistenta Mirelei Vaida, Emily Burghelea, a demisionat, spunănd că nu mai suportă să vadă atâta nedreptate. Ea a povestit că Vulpița a venit deseori bătută de soțul ei, dar mai marii emisiunii i-au cerut să tacă și să nu ia atitudine.

Scandalul cu pricina părea că s-a încheiat, iar telenovela își va continua cursul. Ieri, însă, Mirela Vaida a anunțat că cei doi soți nu vor mai fi invitați permanenți ai emisiunii:

“Se încheie șase luni din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic. Fă ce vrei, s-a ales praful de tot. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei”.

Impact.ro a aflat care sunt motivele care i-au determinat pe mai marii postului să o concedieze pe Vulpița și, implicit, și pe soțul ei: “Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă.

Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel.

Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale.

Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor”, ne-a mărturisit o sursă de încredere.

Conform martorilor, certurile mari ar fi apărut atunci când Vulpița a continuat să păstreze legătura cu Emily Burghelea, fosta asistentă a emisiunii Acces Direct, deși i se interzisese acest lucru.

Cea care și-a ieșit din minți și a decis să întrerupă orice fel de legătură cu familia Stegaru a fost chiar prezentatoarea show-ului,

Mirela Vaida. Se pare că aceasta era sătulă de faptul că invitata ei nu respecta nici una dintre condițiile care i se impuneau: “Aici ești angajată, nu un simplu invitat. Aici faci ceea ce ți se spune”, i-ar fi strigat Vaida, nervoasă, în repetate rânduri.

Plătiți cu 2000 de euro pe lună!

Aceleași surse ne-au mărturisit că prestația Vulpiței și a soțului ei de la Antena 1, era remunerată cu 2000 euro/lunar.

Pe lângă acești bani, celor doi li se pusese la dispoziție un apartament, o mașină cu șofer, iar toate cumpărăturile alimentare erau făcute pe banii postului din Băneasa. Astfel, din cei 2000 de euro, familia Stegaru nu cheltuia pe lună mai mult de 100 euro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *