Îl recunoști? Acum este unul dintre cei mai râvniți actori din România!

Mihai Bendeac are sute de fani atât în România, cât și în străinătate, fiind unul dintre cei mai râvniți actori din showbiz-ul autohton, însă cu toate astea nu mullți sunt cei care știu cum arăta acesta înainte de a fi celebru. Faimosul actor le-a satisfăcut acum admiratorilor această curiozitate și le-a împărtășit o fotografie din perioada tinereții. Tu ai fi reușit să-l recunoști?

Îl recunoști?
Acum este unul dintre cei mai râvniți actori din România!
Mihai Bendeac este fără dar și poate unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Acesta se bucură de un succes exepțional prin prisma carierei sale, charisma lui deosebită ajutându-l să intre cu ușurință pe sub „pielea publicului”.

Mihai Bendeac le-a arătat fanilor o fotografie cu el din tinerețe

Așadar, nu este de mirare că femeile roiesc în jurul lui. Se pare că actorul a avut același succes la ele dintotdeauna, pentru că, într-o imagine postată de el pe rețelele de socializare realizată în perioada tinereții, se poate vedea cum o domnișoară își ține brațul încolăcit în jurul gâtului lui.

Acum este unul dintre cei mai doriți bărbați din România

În același timp, admiratorii lui Mihai Bendeac au observat că actorul avea încă de pe atunci un stil vestimentar deosebit și o atitudine masculină. Mai exact, în imagine, artistul era îmbrăcat într-o cămașă bleu și o pereche de pantaloni închiși la culoare, având o mână introdusă în buzunar.

Dar ceea ce le-a atras cu adevărat atenția internauților a fost un detaliu amuzant din cadrul fotografiei. Domnișoara care-l ținea pe Mihai Bendeac de gât era ținută la rândul ei de talie de un alt bărbat. În acest sens, actorul a postat întrebarea: „Cum e?”, stârnind astfel mii de reacții.

„Mi se pare mie sau băiatul din dreapta l-a lăsat fără domnișoare? / Mamă, mulți nu au observat că te țineai cu domnișoara de gât și ea cu ăla de mână / Veche. Se practică și în ziua de azi”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Facebook.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *