IMAGINE ȘOCANTĂ! BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ COMPLET DE ALEX BODI

Imagine șocantă apărută în online cu fața Biancăi Drăgușanu. Vedeta este vânătă și umflată la ochi, părând operată la pleoape. Chipul blondinei pare desfigurat, semn că ar fi fost supusă unor „tratamente” extrem de dure.

Bianca Drăgușanu a declarat de mai multe ori în presă că pe parcursul relației sale cu Alex Bodi a fost agresată fizic de nenumărate ori de bărbat. Ultima dată, ea a fost bătută cu sălbăticie de afacerist în toamna anului trecut, când CANCAN.RO i-a surprins pe cei doi imediat după lupta colosală, de cinci ore, la care blondina a luat parte.

Nu ar fi o surpriză, desigur, ca această imagine să fie din trecutul tumultuos al controversatului cuplu din showbizul românesc.

Bianca a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi
În urmă cu aproximativ două luni, Bianca Drăgușanu a fost sunată de Alex Bodi, din închisoare. Alex Bodi a avut o criză de gelozie în fața blondinei, iar ea nu s-a lăsat deloc în ceea ce privește schimbul de replici. Potrivit Spynews.ro, vedeta i-a reproșat în față că a bătut-o timp de doi ani.

Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a mai reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *