Imaginea care a topit internetul. Un câine maidanez cu ochii în lacrimi

Un câine maidanez a reușit să cucerească internetul, după ce a fost surprins cu ochii în lacrimi, atunci când un străin i-a dat de mâncare.

Întâmplarea a avut loc într-un parc din orașul Jinzhong, China. O necunoscută îi aduce animalului un cârnat, iar patrupedul primește cu bucurie tratația, stând în două lăbuțe. Uimit și el de gestul generos al femeii, câinele este surprins câteva minute mai târziu cu ochii în lacrimi.

După vizionarea imaginilor, internauții au solicitat celor care pot să îi ofere cățelului o casă.

A doua zi, femeia s-a întors în parc, iar povestea s-a repetat. Animalul a recunoscut-o și a alergat la ea, a mâncat, iar câteva minute mai târziu avea din nou ochii în lacrimi. Necunoscuta a povestit că a încercat să îl urce în mașină, însă maidanezul s-a dat jos.

„Eu și prietenii mei eram în parc când am văzut acest câine. A început să plângă după ce i-am dat mâncare și am încercat să îl urcăm în mașină, dar a refuzat și a fugit din nou în stradă. Câinele se temea că va fi luat de hingheri pentru că așa se întâmplă de obicei. Îi hrănesc și îi înșfacă. Am încercat să mai dau de el în ultimele zile, dar nu l-am mai găsit. Voi mai încerca să discut și cu măturătorii”, a povestit femeia.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *