Imaginea care i-a îngrijorat pe fani! Adriana Bahmuțeanu, pe patul de spital cu mască de oxigen

Adriana Bahmuțeanu și-a speriat urmăritorii în urma publicării unei fotografii pe rețelele sociale. Vedeta a publicat o imagine în care apare pe patul de spital cu o mască de oxigen pe față Ce a pățit fosta soție a lui Silviu Prigoană.

De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu pe mâna medicilor

Adriana Bahmuțeanu este una dintre veteranele televiziunii românești. Ea are mii de fani în mediul online cu care ține legătura constant. Mereu publică imagini pentru a-i ține la curent cu ce face zi de zi. Zilele trecute a publicat o imagine cu care și-a îngrijorat fanii. În poză, Adriana Bahmuțeanu apare pe patul de spital, însoțită de doi medici și cu masca de oxigen pe față.

Adriana Bahmuțeanu și-a liniștit imediat fanii printr-un mesaj prin care le explică faptul că este perfect sănătoasă. Ea a apelat la un tratament pe bază de oxigen pentru a-și proteja sistemul imunitar, mai ales că acum România și nu numai, traversează o perioadă încercată din cauza viruslui covid19.

„Nu,nu, nu sunt la spital!!! Stati linistiti!!! Fac un tratament cu oxigen pentru imbunatatirea capacitatii pulmonare! E recomandat celor care au avut gripe, raceli sau xovid,celor care au ajuns prin sectiile ATI sau fumatorilor si persoanelor cu insuficiente respiratorii!! Inventatorul a luat premiul Nobel in 2019 iar daca vreti sa treceti mai usor peste sechelele acestei maladii sau sa va intariti organismul va recomand sa incercati si voi! Mai multe in seara asta,la 22.00,la Capatos!!!„, a scris Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu continuă războiul cu fostul soț, Silviu Prigoană

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au fost ani de zile în atenția presei din cauza divorțurilor și împăcărilor nenumărate dintre ei. Acum nu mai există cale de întoarcere, deoarece milionarul și-a găsit liniștea în brațele unei blonde. Cu toate că au divorțat de ceva ani, pe cei doi încă îi leagă doi fii. Silviu Prigoană îi aduce acuzații grave fostei soții. Acesta afirmă că în timpul petrecut cu aceasta, copiii mâncau nesănătos iar starea lor de sănătate nu era una tocmai bună. De asemenea, Silviu Prigoană a dezvăluit că i-a făcut și o plângere penală vedetei TV.

I-am făcut plângere penală că nu a plătit de doi ani pensia alimentară! Nu mai am ce comunica cu mama copiilor decât în scris! Îi transmit cum să se comporte cu copiii. Copilul cel mic când a venit de la maică-sa era supraponderal. De când sunt la mine, de trei ani de zile, n-au fost răciți, nu au fost bolnavi. Au avut mici momente când mergeau la mama lor și se umflau cu melci și cu diverse, pe urmă două zile probleme. A plecat copilul la 28 de kg și a venit la 65 după 2 ani jumătate. Avea dublu greutății la vârsta lui. A trebuit să-l slăbesc 15 kg într-un an de zile

laur