Imaginea care smulge râuri de lacrimi. Ce i-a răspuns un bărbat vânzătorului din magazin, atunci când a fost întrebat de ce a cumpărat mai multe jucării

Un bărbat a devenit viral pe internet și mai ales în social media, după ce a apărut într-un supermarket, la casă, cu mai multe jucării în coș. Întrebat fiind de vânzător de ce anume a cumpărat atâtea jucării, acesta a oferit un răspuns surprinzător.

De Sărbători, bunătatea unor oameni întrece orice imaginație și știm cu toții că acum contează mai mult ca oricând faptele bune

Un bărbat a impresionat un întreg supermarket atunci când s-a prezentat la casă cu mai multe jucării într-un coș, iar imaginea cu el a devenit virală în mediul online și a fost distribuită de o mulțime de internauți. Povestea lui a fost postată, de asemenea, pe diverse pagini pentru copii și mămici.

Un bărbat a cumpărat mai multe jucării pentru copiii din spitale

Povestea bărbatului din supermarket are o rădăcină mult mai emoționantă decât pare, la prima vedere. Mai exact, acesta se costumează în Moș Crăciun și colindă pe holurile spitalelor, pentru a împărți daruri la copiii bolnavi.

„Acest bărbat cu un cărucior plin cu jucării de pluș, a fost întrebat de casier de ce a cumpărat atât de multe și ce va face?
Un pic jenat, el răspunde că pe parcursul anului, atunci când are niște bani în plus, cumpără jucării și le pune deoparte ..
Apoi se îmbracă ca Moș Crăciun și merge pe coridoarele spitalelor de copii și le oferă celor mici.

Acest om merită să fie făcut cunoscut ! ?” este povestea care însoțește fotografia cu bărbatul care a cumpărat mai multe jucării, dintr-un supermarket.

laur