Imaginea zilei de la mare. Cum a intrat o turistă în apă

Imagine inedită surprinsă la mare. O femeie a reușit să surprindă prin creativitatea ei. Aceasta a ales să intre în apă îmbrăcată, cu geanta pe umăr și cu ochelarii de soare pe ochi.

Bineînțeles, acest gest nu a trecut neobservat de oamenii de pe plajă, care au reușit să imortalizeze momentul.

Imaginea zilei de la mare. Cum a intrat o turistă în apă

Vremea numai bună din ultimele zile i-au făcut pe mulți să meargă pe litoral pentru a se mai relaxa departe de probleme și de problemele de la locul de muncă.

Toți cei care au ales să meargă la mare au fost șocați de apariția unei femei care a ales să intre în apă îmbrăcată, cu geanta pe umeri și ochelari de soare la ochi.

Aceasta a ales să intre în apă până la genunchi, bucurându-se de acest moment, chiar dacă a fost unul destul de ciudat pentru cei prezenți.

Mulți dintre cei prezenți, au deschis imediat telefoanele pentru a imortaliza momentul care avea să devină imaginea zilei de la mare.

Lipsa de civilizație pe plaja din Mamaia

Apar din ce în ce mai multe imagini ale lipsei de civilizației pe plajele din Mamaia. Două femei au fost imortalizate pe o plajă din Mamaia în timp ce spărgeau seimnte de floarea-soarelui și aruncând cojile chiar pe nisip.

Persoana care le-a fotografiat a declarat pentru Digi24 că cele două erau îmbrăcate cu haine scumpe și aveau închiriat un șezlong de 100 lei.

Acest gest al femeilor a fost aspru criticat de mai multe persoane care susține că civilizația în ziua de azi a devenit o avere greu de câștigat.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, doi tineri din Olt au ales să-și petreacă vacanța de vară în Stațiunea Mamaia. Tinerii au declarat că în mare erau ambalaje de produse alimentare și măști de protecție aruncate de turiștii care au venit la plajă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *