Imagini cu bărbatul cu patru picioare! Își cere dreptul la o viață normală

Arun Kumar, un tânăr indian de 22 de ani, s-a născut cu două picioare în plus, crescute în partea inferioară a spatelui. Acesta a apelat la rețelele sociale pentru a cere ajutor și dreptul la o viață normală.

Arun își dorește să trăiască asemenea unui om normal, așa că i-a implorat pe medici să-i amputeze membrele în plus. A apelat la internet și rețelele sociale pentru a-și face cunoscută durerea, iar „strigătul” lui disperat nu a fost lăsat fără un răspuns.

În ajutorul lui a sărit o echipă de doctori din Delhi. Medicii l-au supus la o serie de teste pentru a afla cum sunt prinse cele două picioare care reprezintă doar o greutate în plus și un handicap în fața celorlalți oameni.

„Dacă fac operația și mi se scot cele două picioare în plus, voi putea să am parte de o viață normală. Sper să pot merge și să mă pot plimba ca oricine altcineva.

Dacă sunt de acord să-mi facă această operație, atunci sunt gata„, a declarat indianul pentru media locală, citat și de The Sun

Tânărul a trăit 15 ani fără niciun fel de tratament. Chiar dacă nu poate mișca membrele extra, Arun simte anumite senzații în ele, iar faptul că este nevoit să care o asemenea greutate i-a afectat postura și felul în care merge.

Încă de la naștere, părinții l-au dus la spitale din toată India, dar veștile primite nu au fost deloc îmbucurătoare: o intervenție chirurgicală era mult prea riscantă, așa că au abandonat ideea.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *