Imagini cutremurătoare! Doi copii minori își bat cu bestialitate mama, sub supravegherea tatălui

Femeia în vârstă de 41 de ani este lovită cu o bâtă de lemn în cap. Cei doi copii minori ar fi fost îndemnați să-și bată mama de propriul tată.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugesti au fost sesizați în data de 28 ianuarie 2021, cu privire la o femeie, în vârstă de 41 de ani din comuna Jitia. Victima ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani. Totodată, a apărut și o filmare pe rețelele sociale, în care cei doi copii minori își bat mama sub supravegherea tatălui lor.

În imagini se observă cum femeia este lovită cu o bâtă de lemn în cap. De la parul de lemn, minorii trec la o nuia cu care își lovesc mama peste față.

Deși femeia începe să plângă, bărbatul nu face nimic pentru a stopa violențele, ba chiar îi instigă pe băieți să o lovească cu bestialitate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu lucrători din cadrul DGASPC Vrancea, iar în urma verificărilor efectuate, cei trei minori și mama acestora, au fost internați într-un centru maternal. De asemeanea, în urma cercetărilor a reieșit faptul că bărbatul i-ar fi instigat și pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să-și lovească mama.

Tatăl copiilor a fost reținut pentru 24 de ore

Din primele informații, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie. Totodată, soțul victimei a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *