Imagini exclusive cu casa în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au deschis ușile casei de lux în care locuiesc și le-au permis membrilor echipei Antena Stars

să filmeze în intimitatea vilei lor! Cei doi le-au arătat telespectatorilor căminul în care se desfășoară povestea lor de dragoste.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt protagoniștii unui reality-show de excepție, marca Antena Stars, numit „Fetele lu’ Tavi”. Încă de la primul episod, cei doi amorezi s-au purtat extrem de natural

și i-au primit în intimitatea familiei lor pe telespectatorii Antena Stars, care au urmărit cu mare curiozitate cum se desfășoară o zi în familia Clonda.

Imagini exclusive cu casa în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda!

Gabriela Cristea a mărturisit că dinaitne să se căsătorească ea și Tavi Clonda s-au apucat de proiectul casei în care locuiesc acum:

„Noi când ne-am apucat de casa asta nu eram căsătoriți. Eram așa niște nebuni frumoși care se gâdeau ei cam ce își doreau de la o casă.

Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne încăpea casa și în teren la vecinul”, a spus Gabriela Cristea.

Mai mult de atât, Gabriela Cristea a dezvăluit că atunci când au proiectat-o nu se așteptau ca locuința să fie atât de mare.

Lucru care nu o deranjează deloc, însă atunci când vine vorba de întreținerea casei, are nevoie de ajutorul cuiva pentru a menține curățenia.

nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e

contabilul, unul e visatorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare,

ar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, a mai spus Gabriela Cristea.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *